2024 г. на звездата от Женени от пръв поглед“ Никита

...
2024 г. на звездата от Женени от пръв поглед“ Никита
Коментари Харесай

E4 Звездата от „Женени от пръв поглед“ Никита Джасмин заклеймява фалшиви приятели след посещения в спешна помощ

2024 година на звездата от „ Женени от пръв взор “ Никита Жасмин не стартира по най-хубавия метод, като риалити звездата беше откарана по неотложност в болница първоначално от този месец.

Връщайки се в обществените медии след двуседмично неявяване, Никита разкри на почитателите, че е била откарана по неотложност в незабавно поделение, откакто се бореше да диша - споделяйки диагнозата на лекаря си и признавайки, че главата й не е била в доста положително положение място. Звездата от Celebs Go Dating, 29, удари подправени другари, до момента в който споделяше здравната си информация, обяснявайки по какъв начин болестта й е отворило очите за това кои са „ същинските, на които в действителност им пука, когато се чувстваш изнемощял и изнемощял “.

Публикувайки в своите Instagram Stories в сряда вечерта, Никита стартира с писане: „ Заседнах какво да кажа, защото нямах доста добър старт на годината за жалост (твърде доста неща се случват на назад във времето наведнъж). След това паднах зле на NYE, което стартира като простуда, след което д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР