2024 е година на Дървения дракон, започваща от 10 февруари

...
2024 е година на Дървения дракон, започваща от 10 февруари
Коментари Харесай

Годината на Дракона идва: Eто всичко, което трябва да знаем за 2024 -а

2024 е година на Дървения змей, започваща от 10 февруари 2024 година (китайска Нова година) и завършваща на 28 януари 2025 година

Най-щастливите китайски зодии през 2024 година ще бъдат Маймуните, Петлите и Прасетата. След това, с не толкоз доста шанс, идват Волове, Зайци, Кози и Кучета.

Драконът символизира мощ, достойнство, чест, шанс и триумф в обичайна китайска просвета. Драконът е свръхестествено създание без паралел по гений и съвършенство.

Личността на Дракона: Уверен, образован...

Сред животните от китайския зодиак Драконът е единственото мислено животно. Китайският змей е най-жизненият и всесилен звяр в китайския зодиак, макар че Драконите имат скандална известност като притежаващи изострен език, написа Vesti.bg.

В антични времена хората са считали, че Драконите са най-подходящи да бъдат водачи на света с техните присъщи черти на владичество и упоритост. Надарени с вродена храброст, непримиримост и просветеност, Драконите са въодушевени и уверени. Те не се опасяват от провокациите и са подготвени да поемат опасности.

Въпреки това Драконите от време на време се считат за нападателни, а ядосаните Дракони не са отворени за рецензия. Не се считат за дразнещи и арогантни. Вместо да следват традицията, те се стремят към безпрепятствено бъдеще.

Какъв вид „ змей “ сте вие?

В китайската доктрина на детайлите всеки зодиакален знак е обвързван с един от петте детайла: злато, дърво, вода, огън или земя, което значи, че Дървеният змей да вземем за пример се появява един път на 60-годишен цикъл.

Неща, които ще донесат шанс на драконите:

Щастливи цифри: 1, 6 и 7

Щастливи дни: 1-ви и 16-ти от всеки месец по китайски лунен календар

Щастливи цветове: злато, сребро, сиво бяло

Прогнозите за 2024 година

Дракони, ориста ви ще бъде повлияна от известно опълчване на Тай Суй (Звездата на епохата), само че няма потребност да се притеснявате прекалено много, тъй като тази година за вас ще се погрижат и щастливи звезди. С помощта на щастливата звезда Юе Де развиването на вашата кариера ще върви безпрепятствено.

Финансовият ви път, избран от зодията, ще се развие в добра посока, изключително в региона на приходите, които ще бъдат доста усъвършенствани.

Неомъжени Дракони, ще срещнете доста неуспехи в процеса на взаимоотношение с противоположния пол и елементарно ще се чувствате обезсърчени от вероятностите за брак. Отношенията ви ще бъдат обтегнати през тази година, изключително сред съпрузи и съпруги и постоянно ще има кавги за дребни неща в живота.

Може да изпитате някои провокации, свързани с неприятния ви общ шанс. Може да се сблъскате с избрани ограничавания и компликации заради конфликта с силата на Тай Суй. Въпреки това ще има и щастливи звезди, които могат да обезпечат отбрана и поддръжка на Драконите.

Дракони, можете да останете оптимисти във връзка с вероятностите си за кариера. Въпреки общата липса на шанс, ще има благоприятни условия за напредък и триумф в професионалния ви живот.

Щастлива ли е годината на Дракона през 2024 година?

2024 година е година на произхода на живота. Дракони, съветваме ви да бъдете по-внимателни във всички аспекти на живота си през 2024 година По-добре е да обърнете особено внимание на конкуренцията на работното място и да останете усърдни и отдадени, също така да се грижите добре за тялото си.

Любовна съгласуемост на драконите: Съвместим ли е тя/той с вас?

Всеки скотски знак има свои неповторими характерности. Любовната съгласуемост съгласно китайския зодиак регистрира характерностите на всяко животно. Само тези, чиито характерности си пасват добре, могат да бъдат положителни сътрудници.

Най-подходящи зодиакални знаци с Дракон: Плъх, Маймуна или Петел

Най-малко съвпадащи зодиакални знаци с Дракон: Куче

Най-подходящите кариери за Дракони

Драконите обичат да одобряват провокации и да поемат опасности. Някои подобаващи специалности включват: публицист, преподавател, преподавател, юрист, инженер, проектант, брокер и продавач.

Известни хора от годината на Дракона

Чарлз Дарвин: роден на 12 февруари 1809 година, Земен змей

Брус Лий: роден на 27 ноември 1940 година, Златен змей

Джон Ленън: роден на 9 октомври 1940 година, Златен змей

За разлика от западната просвета, Драконът в китайската просвета е митично, удобно и висшо създание. В китайската митология Драконите имат огромна мощ да управляват вятъра и дъжда, да се реят в небето и да прекатурват реки и морета, както и да носят разцвет на света.

Тъй като се счита, че са от изгода за земеделието в едно земеделско общество, Драконите се смятат за могъщи талисмани, комуникиращи сред небето, земята и хората, с цел да донесат хубаво време и затова изобилни реколти и благосъстоянието.

Ето за какво в антични времена императорите са били считани за същински дракони и синове на небето, а китайците са считани за потомци на дракони. За да се прекланят пред достолепието и божествеността на драконите, античните в Китай са сложили дракона в китайския зодиак и той от дълго време е най-популярното зодиакално животно в Китай. Много китайски двойки избират да имат бебе в годината на Дракона.

Годината на Дракона в китайския календар е обвързвана с мощност, триумф и благополучие, само че за хората, които се приспособяват, борят и умеят да употребяват момента. За останалите, тя ще бъде сложна, превратна и тревожна. Смята се, че родените под знака на Дракона имат изключителни креативен качества и лидерски умения.

През 2024 година можем да чакаме повишаване на себеутвърждаването и смелостта при реализиране на задачите ни. Това може да е уместно време да поемете нови провокации и да реализирате упоритостите си.

Като цяло, 2024 година съгласно китайския хороскоп дава обещание да бъде забавна и цялостна с благоприятни условия. Приканва ни да погледнем на света към нас от нова вероятност и да създадем позитивни промени в живота и околната среда.

А ето и тъкмо кои зодии ще имат най-вече шанс през новата година съгласно китайския хороскоп:

Плъх - 2024 ще бъде време на креативен подем и себеизразяване. Под въздействието на Дракона ще почувстват прилив на сила и ентусиазъм, с цел да осъществят своите хрумвания. Може да е обвързвано с креативен планове, занимания или даже предприемачески действия. Важно е да не се страхувате да експериментирате и да търсите нови способи за себеизразяване.

Бик - През 2024 ще се появят доста благоприятни условия, които ще им оказват помощ да се развият професионално и да намерят обич. Тези от тях, които са сами е евентуално да привлекат сътрудник, а тези, които са обвързани е допустимо да решат да се сгодят или да имат деца.

Маймуна - 2024 ще бъде време на напредък и позитивни промени. Под въздействието на Дракона би трябвало да обмисли нови области на развиване, като образование или пътешестване. Това също е добър миг да разширите хоризонтите си и да намерите нови способи за реализиране на задачите си.

Петел - 2024 ще бъде време на духовно израстване и себеоткриване. Под егидата на Дракона, Петлите ще бъдат склонни към вътрешно разсъждение и търсене на бездънен смисъл. Това е добър интервал за проучване на духовни практики, пътешестване или образование. Важно е да слушате интуицията си и да се стремите към естетика в себе си, написа еdna.bg.

Дракон - това е една от най-късметлийските зодии през 2024 година Те ще се радват на положително здраве и благополучие. Вероятно ще се усещат изпълнени с сила, което ще им помогне с любовния живот и постигането на цели, свързани с кариерата си. Идеален амулет освен за тези, а за всички китайски зодии е дрънкулка или статуетка на прасе. Смята се, че по този метод хората могат да привлекат към себе си благосъстояние и благополучие.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР