2024-а е годината, в която партийният модел ще се промени,

...
2024-а е годината, в която партийният модел ще се промени,
Коментари Харесай

Антон Кутев: Гарантирам, в момента Радев не прави партия

2024-а е годината, в която партийният модел ще се промени, тъй като е в рецесия. Партиите се деструктурират, работят френетично, тъй като усещат този си разпад. И единствената опция е президентът, по тази причина го нападат.

Това проучва някогашният представител на служебните кабинета на Румер Радев Антон Кутев.

Няма политик сега с толкоз висой рейтинг като Радев и то в случай, че всички работят против него, продължи той. Виждаме коалиция на страха от него, без президентът да е направил дейности към партия, уточни Кутев пред Нова нюз.

И бе безапелационен: подсигурявам, познавайки добре Радев - в случай че ще прави нещо, самичък ще го разгласи, а такова за момента няма.

Хора се катерят по гърба на президента, в никакъв случай нямаше Политическа партия да пристигна на власт без него, и Стефан Янев направи всичко на гърба му. И то без в миналото да е подкрепял някой от тях, акцентира Кутев. А в случай че беше ги подкрепил, попита той.

" З март " се разпусна преди два месеца, сподели още Кутев, визирайки обаче инициативния комитет за референдума. Ако и когато реши да разгласи нещо, президентът самичък ще го направи, повтори той. Наясно сме, че най-силният човек в страната може да съдаде план, само че той (Румен Радев) е институционален и от самото начало се пробва да прави всичко на ярко, изясни политикът за какво няма да се започва нещо преди края на манздата. Инаме потребност от план имало.

Делян е просрочен с апелите си към президента да го види на политическия терен - нали Радев два пъти печели изборите, за какво Пеевски не се кандидатира на президентския избор против него, разяснява още Кутев. Не единствено че ще загуби, ами ще изкара 3%, по тази причина не се кандидатира, отговори си той. Обвиненията в корупция към президента не са подкрепени с никакви доказателства

Форма на публично оглупяване е да поносим това, заключи политикът.

Мога ли в този момент да изляза и да подам сигнал, че Корнелия Нинова не заплаща с години наем на " Позитано " 20, отговори той на досието на Българска социалистическа партия, която социалистите размахаха с подавани от тях сигнали против преидентски хора и служебните му министри.

Познавам Копринков отпреди Радев да завоюва първия си президентски мандат, не знам да е правил нещо, с окето нарушава законите на държамата или морала, съобщи още Кутев по адрес на президентския секретар, станал нарицателно с намеците за " Пътя на Копринката ". Целта е да се внушава, че всички са маскари и да се удари по президента. След една година ще е различен, без нещо да е потвърдено, допусна ексговорителят на служебните държавни управления. Вече в случай че има решение на съда, да го затворим Копринков, добави той.

И аз 2021 година подавах сигнали, че милиарди са платени за " Хемус " без обезпечени контракти, само че прокуратурата на Гешев се ослуша. Днес я няма автомагистралата и това е публичен въпрос, не е персонален - през обстоятелствата от публичен интерес би трябвало да приказваме, а не през личността на Копринков или Пеевски, сподели Кутев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР