2023 ще е една наистина добра година за гейминга, а

...
2023 ще е една наистина добра година за гейминга, а
Коментари Харесай

Откритата бета на Diablo 4 започва в края на март

2023 ще е една в действителност добра година за гейминга, а едно от заглавията, които ще я обусловят ще е без подозрение Diablo IV. Играта излиза това лято, само че преди този момент ще се проведат нормалните проби. Тази седмица Blizzard Entertainment разгласи и по кое време ще се проведат тези проби. Анонсът за това беше изработен по време на IGN Fan Fest 2023, който се организира преди дни. Те ще са много къси, в продължение на едвам два дни – от 24-ти до 26-ти март, а тези, които закупят играта авансово ще получат специфичен ранен достъп до играта – от 17-ти до 19-ти март.

В обява от през вчерашния ден, издателят даде повече детайлности по отношение на откритите бета проби, които ще са налични за притежателите на конзоли от предишното и сегашното потомство, както и за PC. Това, което ще предложи бетата на Diablo IV ще е достъп до пролога и първото деяние то играта, което включва и първата зона – Fractured Peaks. Blizzard, че играта не е в крайния си тип в техническо отношение и играчите е допустимо да се сблъскат с проблеми в представянето, дребни неточности и спирания.

„ След края на откритата бета, ние ще оценим противоположната връзка, която сме получили и ще създадем съответните промени, в случай че такива се постановат “, пишат Blizzard.

Повече детайлности за другите издания на играта и присъединяване в тестванията, може да намерите. Diablo IV излиза на шести юни.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР