2023 година е и формулата омъжи се и роди бебе“

...
2023 година е и формулата омъжи се и роди бебе“
Коментари Харесай

Защо използваха сурогатна майка: Приянка Чопра и Ник Джонас споделят!

2023 година е и формулата „ омъжи се и роди бебе “ от дълго време към този момент не е златно предписание. В днешно време от ден на ден хора премислят това дали желаят да станат родители и в случай че да, по какъв метод – посредством естествено раждане, осиновяване или (ако могат да си го позволят) сурогатство. 

За страдание обаче да избереш неутъпкания път наподобява не всеки път е елементарно: това демонстрира ново изявление на Приянка Чопра за Vogue, в което актрисата разяснява за какво тя и брачният партньор ѝ – артистът Ник Джонас, решили да прибегнат до услугите на сурогатна майка.

Виж още: Часове преди оповестяването: Колко номинации за Оскар ще получи Netflix?

Приянка и Ник оповестиха, че им се е родила дъщеричка – дребната Малти, през януари 2022 година Новината бе посрещната със смесени реакции от почитателите, доста от които жигосаха концепцията за сурогатство. Пред Vogue Приянка споделя, че била засипана от обвинявания в суетност, тъй като „ взела чартърен “ утробата на друга жена, вместо сама да износи бебето си. 

„ Имах медицински затруднения, “ споделя звездата в изявлението. „ Да използваме сурогатна майка бе нужна стъпка и съм безпределно признателна, че можах да си го разреша. Сурогатната ни майка беше великодушна, добра, занимателна и блага, и се грижеше за обичаното ни създание в продължение на шест месеца. “ Добавя, че не желае да навлиза в елементи за здравословните си проблеми.

„ Хората, които ме съдят, не познават мен и детето ми, “ отсича актрисата. „ Фактът, че не разгадавам детайлности по отношение на здравното си положение не дава право на никого да прави грозни спекулации. Не се впечатлявам от непознатите мнения, само че тук става дума и за щерка ми, a не желая тя да става обект на злословия. “ 

Виж още: След Amazon, Meta и Гугъл: И Spotify редуцира част от личния състав си

Приянка споделя сърцераздирателните елементи към раждането на Малти: „ Тя се роди едвам в шестия месец, “ споделя звездата. „ Бях в интензивното поделение, когато това стана. Беше толкоз мъничка, по-малка от ръката ми. Видях какъв брой бързо работят акушерките, те в действителност са божи чиновници. Успяха да намерят вените в дребното телце на Малти и я сложиха в кувьоз. “

За благополучие през днешния ден дребната е здрава и неотдавна навърши една година. 

А въпреки сурогатството да остава противоречива тематика от етична позиция, доста почитатели на Приянка се застъпиха за нея в мненията под изявлението. „ Единствените хора, които имат право да разясняват, са сурогатната майка, Приянка и Ник, “ написа @elleblair. „ Дори Приянка да го бе направила единствено от суетност, това отново не е наша работа – нейното тяло, нейния избор, “ съгласява се @niamh.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР