2023 г. освен на звездние бебета се очертава като богата

...
2023 г. освен на звездние бебета се очертава като богата
Коментари Харесай

Ще има сватба! Златка Райкова потвърди и показа - приготовленията са в ход

2023 година с изключение на на звездние бебета се обрисува като " богата " и на звездни сватби. След Елица и Алекса от " Игри на волята " още една двойка сподели, че се стяга интензивно за красиво празненство.

Става въпрос за Златка Райкова и половинката ѝ Карен, като доказателство за това видяхме в профила на плеймейтката:

Виж още: Звездни връзки: Артьом и Криси Дончева ще потвърждават, че са " Един за различен "

 https://www.instagram.com/zlatka_raykova/

На фотографията тя е посочила, че си е взела специфичен брачен планер, който да ѝ оказва помощ в приготовленията, а бутиковата писалка над него потвърждава, че към този момент интензивно се написа по страниците на бележника.

Златка в действителност нееднократно до момента е споделяла, че сватбата ѝ с Карен ще бъде тази година. Досега обаче такова солидно доказателство за думите ѝ нямаше. 

Виж още: Семейство гении: Сузанита нарисува бебето на портрет, Марк пък пропя

Мнозина даже бяха песимисти, че събитието въобще ще се организира, имайки поради, че двойката чакат първото си общо дете напролет на тази година. 

Е, очевидно сватбата ще бъде през лятото, а познавайки Златка, надали ще ѝ е мъчно да се върне бързо във форма след раждането. Що се отнася до качените килограми поради бременността, последно Райкова показа, че те са 7, като добави, че обича всеки един от тях.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР