2023 беше страхотна година за всички геймъри. Едно измежду многото

...
2023 беше страхотна година за всички геймъри. Едно измежду многото
Коментари Харесай

Alan Wake 2 е най-бързо продаващата се игра в историята на Remedy

2023 беше страхотна година за всички геймъри. Едно всред многото качествени игри, които се появиха предходната година беше Alan Wake 2. Продължението истинската игра на Remedy Entertainment беше признато извънредно добре. И множеството фенове на оригинала се сплотиха към заключението, че 14 години очакване си е коствало. Логично беше и продажбите на Alan Wake 2. И те се оказаха такива.

В края на предходната седмица Remedy Entertainment разгласиха обновена информация във връзка с продажбите на игрите си. Alan Wake 2 излезе през октомври 2023 и до началото на февруари тази година се е продала в над 1.3 милиона копия. С това си достижение играта се трансформира в най-бързо продаващата се игра в историята на Remedy. От студиото прибавят, че положителните продажби на играта досега са изравнили съвсем вложените средства за разработка и маркетинг. И освен това.

Remedy означават, че сполучливата премиера на играта е подкрепила доста работата по другите планове на компанията. Преработените версии на първия и втория Alan Wake, Control 2 и Condor са се облагодетелствали прекъсването на работата по Alan Wake 2 и прехвърлянето на екипа ѝ към други планове. В тази връзка се отбелязва, че всички тези игри ще влязат сполучливо в идващия си стадий на разработка по-късно тази година. Но работата по Alan Wake 2 не е напълно приключена. Remedy към този момент разгласиха няколко обновления, измежду които и New Game+ режим и опция за избор на глави. Знаем, че би трябвало да се появят и две DLC-та за играта. Става дума за платени допълнения – Night Springs и The Lake House.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР