2023-а се оказва наистина вълнуваща за йорданското кралско семейство в

...
2023-а се оказва наистина вълнуваща за йорданското кралско семейство в
Коментари Харесай

Още едно щастие за Кралица Рания

2023-а се оказва в действителност вълнуваща за йорданското кралско семейство в персонален проект. Всички са в очакване на сватбата на престолонаследника принц Хюсеин на 1 юни. През март пък сестра му принцеса Иман се омъжи за годеника си.
 Принцеса Иман, Джамал Термиотис, кралица Рания, крал Абдула и сватбата на по-голямата им щерка
Пищна женитба в йорданския кралски двор

Принцеса Иман към този момент е омъжена

А преди дни по-малката им сестра принцеса Селма приключи университета. Кралица Рания и крал Абдула дойдоха в Съединени американски щати, където щерка им се дипломира като бакалавър по археология от Университета на Южна Калифорния, с цел да участват на събитието.

52-годишната Рания не пропусна да означи дипломирането на детето си в персоналния си профил в Instagram, където разгласява няколко фотоси. " Нямам самообладание да видя с какво ще се занимаваш по-нататък ", написа тя.

Освен майка й и татко й, на дипломирането на Селма участва принцеса Иман дружно със брачна половинка си Джамал Термиотис. На същия ден в същия университет се дипломира и Саша Обама - по-малката щерка на някогашния президент на Съединени американски щати Барак Обама. Семейство Обама и йорданското кралско семейство бяха видяни да беседват.

28-годишният принц Хюсеин не беше в Съединени американски щати за събитието, само че не пропусна да поздрави сестра си - той разгласява скрийншот на диалог сред него и Селма в профила си в Instagram. " Поздравления за най-яката Селма ", гласи текстът към него, прецизират People.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР