2022 остава в историята като поредната успешна година за YALTA

...
2022 остава в историята като поредната успешна година за YALTA
Коментари Харесай

Посрещаме 2023 с Paco Osuna и Gaiser в YALTA CLUB

2022 остава в историята като следващата сполучлива година за YALTA CLUB. Хиляди почитатели ще запомнят както качествените клубни празненства, по този начин и огромните изнесени събития в София, Пловдив и Бургас. Преходът към новата година ще създадем още веднъж танцувайки, дружно със специфичните посетители за вечерта – Paco Osuna и Gaiser. На 31 декември (събота) ще чуем продължен сет от испанеца Paco Osuna и хибриден DJ сет от Gaiser, а старт на вечерта ще даде Liubo Ursiny – резидент на клуба и главен провинен за всички музикални маратони през годината.
По време на закриващото годината празненство, зад пулта в ROOM 1 на YALTA CLUB ще се качи актьорът, който няма потребност от показване. Paco Osuna се отличава с креативност, храброст и непрекъснато търсене на нови форми на изложение. На живо той постоянно е деятелен и раздаващ се, а музиката му е умна и завладяваща – факт, който затвърждаваме след всяко негово посещение в България. Той е в топ класацията на основни имена, що се отнася до развиването на международната електронна сцена. Когато не е зад пулта или в студиото, той движи личния си бранд Mindshake Records и курира събитията на лейбъла по целия свят. Има продукции за лейбъли като Minus, Plus8, Spectral, Snatch!, MOOD Records, Rukus, Defected, еlrow Music и доста други, а описът със събития, на които е бил посетител, е безконечен. И по-важното е, че това е един от тези описи, в които качеството е над количеството. 
Вторият хедлайнер за вечерта е отпред на своя свят откакто се занимава с музика през съвсем целия си живот. С присъщото си звучене John Gaiser основава смяна в електронната музика, поставяйки началото на атмосферното техно, задвижвано от бас линии, което е изцяло неповторимо и неповторимо. То се появи съвсем извънредно в Minus на Richie Hawtin и посредством този лейбъл той се трансформира във авторитетна част от актуалното техно, както на сцената, по този начин и в студиото. От пионерските планове на Minus като Contakt и CNTRL до основен резидент на ENTER посредством постоянно изобретателните си лайв сетове, Gaiser постоянно е употребявал силата на електронната музика и е подхранвал нейните най-изразителни и кинематографични благоприятни условия. 
Paco Osuna и Gaiser избраха YALTA CLUB за новогодишната нощ, а с такива централни фигури събитието дава обещание да е първокласно. 
Билети за събитието може да закупите от YALTА CLUB, OMV и в мрежата на Eventim.bg на цена от 80 лева. 
Може да извършите вашите резервации на телефон +359 897 870 230
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР