2022 година отмина и беше гадна, но друго е по-важно

...
2022 година отмина и беше гадна, но друго е по-важно
Коментари Харесай

Срамът не им е в кръвта: ТОП 5 на еротичните БГ модели за 2022 г.

2022 година отмина и беше гадна, само че друго е по-важно тук. Последните 12 месеца бяха много сполучливи за един избран вид девойки, които умеят да залагат на телата си. Те изкарват парите си със секс фотоси, натрупат нови почитатели с еротика и въобще не им пука за мнениято на хората. Ето ги мацките, които заслужават да носят купата " Мис Еротик ":

5 Вели Отвертката

Кой не е чувал за Отвертката, кой не е виждал уменията ѝ!? Вели несъмнено се прочу в нета с голотиите и нещата, които прави с инструмента. Няма по какъв начин да не включим мис Отвертка в тази ранглиста.

Виж още: Новите риалити звезди на 2022 година: Кои са българите, които станаха топ звезди 

4 Палавата Василка

Василка знае 2 и 200. Тя обича да си демонстрира дупето, само че живее в Германия, където е дружно със фамилията си. Най-обича да се дупи и да демонстрира новите парцалки по оборотните заведения.

3 Михаела Стоичкова

Актуалната " Мис силикон " демонстрира на Гери-Никол по какъв начин се прави! Мишето умее да театралничи по дупара и да събира хиляди лайкове. Няма по какъв начин да не е част от класацията!

Виж още: Новата кино година: кои ще са най-любопитните филми за 2023 г. 

2 Мартина Юрукова

Мартинчето си я знаем от дълго време, само че през 2022 година сподели още повече от себе си. Мацката не се стопира пред нищо, гони задачите си и не се интересува от рецензията, че била замязяла на изкуствена кукла.

1 Tattstoner

Второ мнение не може да има тук! Стефи се завоюва купата изцяло справедливо. 2022 година направи Tattstpner онлайн сензация, а клиентелата в OnlyFans се усили внезапно. Мацката няма позор от нищо и прави всичко, с цел да реализира задачите си.

Виж още: Токсични връзки и звезден отплата! Кои са звездните кавги, оглушили 2022 година?

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР