2022 г. определено ще завърши с много светски хубави новини

...
2022 г. определено ще завърши с много светски хубави новини
Коментари Харесай

Още едно Златно момиче каза "ДА" - Катрин Тасева се сгоди по най-романтичния начин

2022 година несъмнено ще приключи с доста всемирски хубави вести за сватби, бебета и годежи. Последното знамение се случи и на някогашната състезателка по художествена гимнастика - Катрин Тасева, която получи едно в действителност ексцентрично предложение за брак от половинката си Станислав Сивков.

Виж още: 4500 лева на нощ?! Ето какъв брой коства първокласната отмора на НиЛо, с Михайлов се награбиха предколедно

Бизнесменът падна на коляно пред коледната елха в центъра на Пловдив и сервира пръстен на златното момиче, до момента в който група от над 10 негови другари, облечени като Дядо Коледа, държаха откъм гърба надпис: " Ще се омъжиш ли за мен? “. Определено това предложение влиза в топ 10 на най-романтичните всемирски такива. Красивата гимнастичка одобри предлагането под аплодисментите и виковете " Горчиво! “ както на приятелите им, по този начин и на инцидентните минувачи по централния пловдивски площад, които на видеото се вижда по какъв начин не стопират да се радват и да ги снимат.

Виж още: Кралицата на леда: Фейгин от Игрите разтресе София с необикновено осъществяване

Щастливото събитие се е случило на Игнажден, когато бъдещият жених е имал и рожден ден. Тези мотиви са предиздвикали момчето да сплоти многото значими празници в един още по-специален за влюбената двойка, а и какъв по-хубав подарък за него от заветното " ДА " на обичаната?!

Виж още: Фалстарт: Богатата българка на TikTok с нов бизнес, саботираха я свиреп тъкмо преди празниците

Новината беше обявена персонално от нея в обществените мрежи, като показа и видео от специфичния миг, който несъмнено е нетрадиционен. По всичко проличава, че това е много чакано за нея събитие.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР