2022 г. е почти към края си. Показваме ви една

...
2022 г. е почти към края си. Показваме ви една
Коментари Харесай

Най-високо оценените автомобили за 2022 г.

2022 година е съвсем към края си. Показваме ви една ранглиста на Motor1 за колите, които са били оценени най-високо през годината. 

Honda Civic Si - 9,3/10



Моделът е безконечен любимец, тъй че не е изненада, че се намира толкоз високо в класацията. 6-степенна механична скоростна кутия и 200 конски сили под капака вършат автомобила извънредно чевръст. Въпреки че се откриха и критици на 1,5-литровия мотор, мъчно бихме намерили по-добро предложение за тази цена. 

BMW M240i - 9,3/10



Лек, чевръст и бърз, моделът припомня на класическите модели от 2002 година Шестцилиндровият редови мотор с кубатура от 3,0 предлага 374 конски сили и турбокомпресор под капака.

FORD F-150 Raptor - 9.3/10



Огромен, необятен и евентуално с висок разход, моделът на Ford сигурно е заслужил името си Raptor. Способен е да пресече съвсем всеки терен с помощта на окачването си на дълъг ход и шестцилиндровия 3,5-литров мотор с 450 конски сили. 10-степенна автоматизирана скоростна кутия и 691 Нм оптимален въртящ миг вършат пикапа извънредно чевръст за размерите си. 

Land Rover Range Rover - 9.7/10



Моделът Range Rover е пример за разкош от десетилетия насам. Петото потомство на SUV-а доставя наслаждение от шофирането и комфорт за водача и пасажерите. Land Rover предлага както шестцилиндров редови мотор с турбокомпресор, по този начин и осемцилиндров мотор с два турбокомпресора, който е произвеждане на BMW.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР