2022 г. е и няма нищо по-нормално от това необвързан

...
2022 г. е и няма нищо по-нормално от това необвързан
Коментари Харесай

Влогърката Стела и friends with benefits? Няма лошо!

2022 година е и няма нищо по-нормално от това самостоятелен човек да има friend with benefits. Е, да, но влогърката Стела Павлова няма подобен другар. Нещо повече! Никога не е имала.

Виж още: Мисли едно, а става друго: Андреа се обиди, нападнаха я брутално поради Украйна

Такова самопризнание направи тя пред своите Instagram почитатели, които ѝ задаваха някои въпрроси. Но макар че Стелчето в никакъв случай не е имала friend with benefits, тя не е срещу тези връзки. " Няма неприятно ", заключава тя. 

На Стела ѝ се наложи да разяснява и метафизичен тематики като отмъщението. Инфлуенсърката и певица съобщи, че е срещу този вид неща. " Не обичам да върша нещото, единствено тъй като на другия ще му е жалко и гадно ", разяснява Стела и добавя, че постоянно я има и опцията на другия да не му е гадно, а даже да му е все тая. " Аз най-после ще се усещам три пъти по-зле, тъй като съм направила нещо на инат. За мен това е неуместно ", мъдра е тя.

Виж още: Силикон и ров: Анна-Мария Чернева замязя на еротична актриса 

И макар че в нощта на неделя против понеделник Стела качи над 20 сторита от излизане в чалготека, тя беше запитана за какво е спряла да качва толкоз постоянно. И повода е много елементарна - когато има какво да показа, Стела качва, когато няма - не качва. 

Изображение: https://www.instagram.com/stela.pavlova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР