2022 г. беше трудна, но оставаме обнадеждени, че 2023 г.

...
2022 г. беше трудна, но оставаме обнадеждени, че 2023 г.
Коментари Харесай

Столичани посрещат новата 2023 г. с надежда, но и с недоверие за работещ кабинет

2022 година беше сложна, само че оставаме обнадеждени, че 2023 година ще бъде по-успешна за жителите. Това споделят столичани в анкета на БГНЕС.

„ Ще посрещна новата 2023 година със смесени усеща, тъй като някои господа не мислят за елементарните хора като нас. Годината не беше сполучлива в политически проект, ние имахме огромни упования, които се резервират и през новата година - желаеме държавно управление. Новата 2023 година е пред нас, нека да се изпълнят тези наши упования “, съобщи Стоян Мушков и пожела на всички жители да бъдат здрави. „ Всичко друго ще се оправи, вярата няма да ни напусне “, акцентира още той.

Георги също ще посрещне Новата година със смесени усеща, заради това, което се случва в страната ни. „ 2022 година беше сложна за множеството хора. През новата обаче не чакам да се усъвършенства политическата обстановка в страната и да има държавно управление. Така както стоят нещата - политиците не могат да се схванат кой какъв брой повече пари да вземе от Европа. Ако се схванат за това – ще създадат работещ кабинет, само че надали “, разясни още той.

Любов Бранков показа, че ще посрещне с доста хубаво въодушевление 2023 година Тя възнамерява да посети „ Сцената под звездите “, с цел да се наслаждения на новогодишния концерт. „ Предполагам, че новата година ще бъде доста по-хубава от предходната “, съобщи още той.

Марио ще посрещне новата година, по този начин както е изпратил остарялата – в София. „ Ще я посрещна с усеща на вяра и оптимизъм и се надявам тя да бъде доста по-успешна във всеки един проект както за мен, по този начин и за всички нас като общество “, пожела той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР