2022 г. беше годината на готвенето! Хората бяха вдъхновени да

...
2022 г. беше годината на готвенето! Хората бяха вдъхновени да
Коментари Харесай

Вижте най-търсените рецепти в Google

2022 година беше годината на готвенето! Хората бяха въодушевени да подготвят ястия и питиета, въодушевени от обичаните си звезди, TikTok видеа, телевизионни излъчвания и други

В края на годината Гугъл разгласява своите описи за годината, каталогизирайки най-търсените в Гугъл термини от 2022 година Сред маркираните категории в листата са предписания, а завладяващите данни несъмнено приказват доста за това по какъв начин сме се хранили през миналата година.

Любопитни ли сте кои предписания са най-търсените?

Начело в листата с търсени предписания е " Суго " - обичаен италиански доматен сос.

Други предписания в топ 5 включват " Cincinnati chili ", " Marry Me Chicken ", " бърза палачинка " и " къс с манго ".

Останалите предписания в листата са най-вече такива, наложени от звездите. Номер 9 е " сандвич Бела Хадид ", рецепта от модела, която стана вирусна в TikTok. Сандвичът се състои от пуешко, колбас, проволон, домати и към дузина други съставки. 

Благодарение на триумфа на сериала на " Мечката ", " The Bear spaghetti " затворя листата с номер 10. 

Историята на търсенето в Гугъл 2022 също потвърди, че дефицитът на срирача е тежък за доста американци. " Недостиг на Срирача " се класира на 5-то място в категорията " Недостиг ". Ако не сте осведомени, доставките на Срирача бяха спрени от пролетта до Деня на труда в Америка (4-ти септември).

И най-после, непубликуван лист демонстрира, че има много остарели любимци, които се изкачиха до върха на листата за търсения на " Алкохолни питиета ". Те включват " еспресо мартини ", " lemon drop martini " и " Дърти Шърли ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР