2022 е година на голяма промяна, която ще продължи и

...
2022 е година на голяма промяна, която ще продължи и
Коментари Харесай

2022 е година на голяма промяна, която ще продължи и през 2023 г.

2022 е година на огромна смяна, която ще продължи и през 2023 година Трудна година, само че нужна за Русия. Това е пробуждане от 8-годишно „ заледяване “, мъчително и дълго чакано в това време. Тя нахлу с бърз " Калибър ", трансформира се в позиционни борби - само че изцяло прекатурна действителността на целия свят.

2022 година най-сетне е цялостен раздор сред Русия и Запада, окончателното затваряне на над 30-годишния план за вграждане на съветската държавност в глобализма. Невъзможно е да се надцени такава стъпка - тя е историческа и съдбоносна.

Сега има единствено веднъж - построяването на самостоятелна огромна страна. А това значи безкомпромисна битка против един нечовечен хегемон и пренастройване на целия ни живот.

В противоположен случай „ руснако, предай се ” – което е неприемливо и за народа, и за националния водач. Тоталната русофобия на Запада не оставя късмет за спокойно бъдеще на който и да е рускоговорящ отвън Русия.

2022 е връщането на част от историческите съветски земи, Новорусия. Да, не напълно и многострадално, само че въпреки всичко завръщане. След Крим-2014 това е нов стадий от съветската иредента. За страдание, той в никакъв случай не е формализиран идеологически, концептуално и художествено - все пак обединяването на съветските земи се състоя. И процесът несъмнено ще продължи.

2022 година е преоценка на нашата войска, на нейните качества на оперативно равнище на военни дейности. Това не понижава силата на цялата съветска войска, нашите стратегически благоприятни условия, само че СВО с фронт от над 800 километра ни принуди да преосмислим дейностите на земята с акцент върху укрепването на сухопътните сили. В същото време тази година сподели правилността на залога върху високоточно управляеми ракети и хиперзвукови оръжия.

2022 година ни накара всички да се замислим кои сме ние (руснаците) и за какво живеем (за да се борим със злото). Това е годината на преосмисляне и отрезвяване на съветското общество от потребителския релакс. Това е годината на пречистване от откровени предатели и неприятни момчета.

2022 година сподели същинския смисъл на братството, което не е по кръв, а по дух, същинския смисъл на героизма и смисъла на армията да пази спокойно небе. Героите на времето най-сетне се трансфораха в същински герои, воини и бранители, а не в блестяща сган.

Да, не всичко през 2022 година се получи по този начин, както бихме желали. Тя донесе загуби, рани, гибел, жертви на мнозина - скърбим и се молим за починалите, благодарим и се гордеем с тези, които се борят! Но тези загуби и жертви не са напразни, те са в името на цялата съветска история и в интерес на нашите деца.

Подвизите и събитията от 2022 година ще останат в аналите на Русия като велики и избавителни. Слава Богу, че се случиха тези събития, ледът е разчупен и пристигна историческият късмет и в този момент всичко е в нашите ръце!

 Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР