2022 чука на вратата ни и както винаги очаквате много

...
2022 чука на вратата ни и както винаги очаквате много
Коментари Харесай

Добрите и трудните месеци през 2022 за всяка зодия - Част 1

2022 чука на вратата ни и както постоянно очаквате доста изненади през идната година. Ето кои месеци ще са най-щастливите и кои най-лошите съгласно астролозите за всеки знак от зодиака.

ОВЕН
Марс ще има огромно въздействие върху Овните във всички сфери на живота. Това въздействие ще е най-силно през май. Очаквайте триумфи в работата и бизнеса. Отношенията ви с хората също ще бъдат удобни. Според астролозите това ще е време, в което ще преминете през “духовно пътешестване ”. Септември ще бъде белязан с неуспехи. Поради планетарни преноси, през септември равнището ви на стрес ще бъде разтърсено, ще изживеете напрежение и спорове с околните си хора. Астролозите предлагат да мислите повече, преди да вземете решение този месец.
Какви финансови триумфи и спадове ще имат зодиакалните знаци през 2022 г
С настъпването на новата година стартира нов цикъл за целия зодиакален кръг. „ Правилата на играта “ се трансформират изцяло не са...
Прочети повече
ТЕЛЕЦ
Изчакайте до април , който ще е най-успешният ви месец. Изглежда има много време до тогава, на чакането ще си заслужава. Най-успешен ще е този месец на любовния фронт. Затова пък всичко може да се обърка през юни 2022. Ще търпите напрежение в работата. Внимавайте с решенията, които вземате за персоналния си живот. Страхът от бъдещето може да ви изиграе неприятна смешка. Астролозите предлагат да живеете в сегашното и безусловно да избягвате хора, които ви работят зле и ви изпиват силата.

БЛИЗНАЦИ
Планетата Меркурий ще е вашият покровител през 2022. Май ще е щастливият ви месец в сферите на финансите и имотните покупко-продажби. Ако сте търпеливи и изчакате, през май ще решите дълго отлагани проблеми. Сигурно сте чували, че най-тежките проблеми се вземат решение сутринта, при започване на деня. Същото важи и за годината, най-малко за вас. Януари ще е най-трудният месец за вас. Транзитът на Меркурий ще има голямо въздействие над вас, по тази причина ще имате чувството, че звездите са против вас. Астролозите поучават: изчакайте и не вземайте значими решения в този интервал. 

РАК
Април ще е щастливият месец за необвързаните Раци. Харесвате ли някого? Това е най-подходящият месец да изразите възприятията си. Обвързаните Раци ще се радват на силата на Венера, която ще укрепи връзката им. Астролозите поучават двойките да пътуват в планината през април, с цел да основат още по-трайни взаимоотношения. Внимавайте през май . Според астролозите това ще е най-трудният ви месец. Възможни са недоразумения и недоумение с колегата ви. Мерете думите си, бъдете внимателни, само че и откровени. Само думи, идващи от сърцето, ще изчистят всички недоразумения.

ЛЪВ
Август ще ви залее с позитивна сила, която ще доближи до всички сфери на живота ви. Ще имате мотивацията и силите да вършите най-тежката работа, което ще докара до положителни резултати. С каквото и да се захванете през август, ще се радвате на триумфи. Действайте самоуверено! Юли може да ви донесе неприятности, само че всичко е във вашите ръце. Бъдете търпеливи. Страстта и припряността ви може да ви разочароват. Опитайте се да бъдете спокойни и рационални. Вслушвайте се в хора, които ви познават добре и ще ви направляват при потребност.
Тези зодии ги чака МЕЧТАНАТА 2022 година
Броени дни ни разделят от идната година и е време да създадем някои прогнози и да разкрием на кои зодии ще им върви най-вече през 202...
Прочети повече
ДЕВА
Девите ще получат максимума от всичко, за което мечтаят през март. Звездите ще ви оказват помощ да се радвате на фантазиите си. Искате да пътувате до Малдивите? Харесвате някого? Чудите се дали да извършите огромна покупка? Сега е моментът да действате. Август ще е най-трудният ви месец. Ще усетите негативите от всички задания, които дълго време отлагате. Ще се чувствате несигурни на работното място и ще започнете да мислите за смяна на професионалния фронт. Астролозите поучават да не бързате, а деликатно да претеглите решенията си.

Източник: астролог Гушагра Гупта
оповестено в AstroTalk/Online Astrology на 23 ноември 2021

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР