2021-та ще бъде повратна точка в полза на мултилатерализма, се

...
2021-та ще бъде повратна точка в полза на мултилатерализма, се
Коментари Харесай

Г-7: 2021 г. е повратен момент за мултилатерализма

2021-та ще бъде повратна точка в интерес на мултилатерализма, се споделя в признатата от след края на срещата, оповестява ForexLive.

Те дават обещание да открият нова глава в световното съдействие. Това е първата среща, откогато президентът Джо Байдън наследи Доналд Тръмп.

Ръководителите на Съединени американски щати, Германия, Франция, Англия, Италия, Канада и Япония дават обещание възобновяване от пандемията от коронавриус , което ще насърчи здраве и разцвет на хората по света.
 Проклятието на смълчаването тормози виртуалната среща на Г-7
Проклятието на смълчаването тормози виртуалната среща на Г-7

" Чуваш ли ни Ангела "

COVID-19 сподели, че светът се нуждае от по-силна отбрана против бъдещи опасности за международното здраве, разясняват те и удостоверяват поддръжката си за най-уязвимите страни.

Държавите от Г-7 се ангажират да подхващат амбициозни дейности в битката с климатичните промени и да спрат загубата на биоразнообразие. Те желаят да се обезпечи промяна към зелена сила не по-късно от 2050 година

Ще се съветват за групови подходи в отговор на непазарно насочени политики и практики.

Лидерите дават обещание да се опитат да реализиран консенсусно решение за интернационалното данъчно облагане в границите на Организацията за икономическо съдействие и развиване доникъде на 2021 година

Германският канцлер Ангела Меркел съобщи на конференция след диалозите, представена от Агенция Франс Прес, че интернационалното съдействие е подтиквано от новата администрация на Съединени американски щати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР