2021 определено беше тежка, но празниците винаги са повод за

...
2021 определено беше тежка, но празниците винаги са повод за
Коментари Харесай

Какво ще донесе новогодишната нощ на всяка зодия

2021 несъмнено беше тежка, само че празниците постоянно са мотив за развлечение и разтоварване

За благополучие, вашият  хороскоп  за тази нова година е изпълнен с бляскав оптимизъм и е цялостен с благоприятни условия, пише 

Време е да облечете обичаната си празненство рокля и да отпиете малко шампанско, тъй като боговете на празненството се заемат с вечерта на 31 декември!

Луната ще премине през управлявания от Юпитер Стрелец на 31 декември, вдъхновявайки нуждата от другарство и добиване на максимума от всяко прекарване. Променливият огън на Стрелеца е равностоен на огъня, към който семейство, другари и непознати се събират, с цел да споделят истории и да усетят топлината на този вълшебен детайл.

Луната също ще седи единствено на три градуса от кипящия Марс – планета на изтъкването, желанието и силата – в същия знак. Това ще добави вълнуваща доза възторг към вечерта, който в по-голямата си част ще бъде много позитивен. Луната по едно и също време ще секстилира Сатурн, призовавайки ви да бъдете прагматични, а междувременно квадратът Луна-Марс към неуловимия Нептун прави опциите и мистерията на незнайното още по-интригуващи.

Ето какво ви чака в навечерието на новата 2022 година съгласно вашия зодиакален знак:

Овен: Живеете за момента

Какво чакате към момента, Овни? С Луната и вашия небесен шеф Марс, които се свързват в спонтанния знак на Стрелец, вие търсите способи да задоволите жаждата си за живот. Луната и Марс ще бъдат провокирани от мечтателният Нептун, който ви припомня да се доверите на протичащото се и да прегърнете магията във всеки миг.

Телец: Търсите фамилиарност

Има скупчване на планети в спонтанния Стрелец, активиращ вашия сексуален осми дом на фамилиарност, взаимни инициативи, споделени запаси и връзки със сродната ви душа. Независимо дали става въпрос за евентуална бизнес инвестиция или сантиментално предложение, вие желаете нещо същинско. Луната и квадратът на Марс с Нептун обаче ви оказват помощ да извършите разлика сред действителността на обстановката и илюзията, която ви лимитира.

Близнаци: Прекарвате ужасно време

С Луната и Марс надвиснали над търсещия естетика седми дом на съглашения, взаимни отстъпки и сътрудници, вие сте склонни да бъдете по-фокусирани върху вашия обичан човек и хората като цяло. Сложният квадрат на Луната и Марс към Нептун обаче може да е повода да обмисляте дали би трябвало да поемете водеща роля в нещо.

Рак: Отдавате се на ваучър

Създайте повече място в графика си за развлечение, Раци! Луната ще се причисли към дръзкия Марс в спонтанния знак Стрелец, разклащайки вашия виновен шести дом на благополучие, ежедневни ритуали и грижа. Независимо дали сте купонджийска натура, тазгодишните благоприятни условия са много епични. Имате толкоз доста предложения, че можете даже да изберете да присъствате на повече от един ваучър, което ще е много приключенско от ваша страна. Предизвикателството? Луната и Марс ще се сблъскат с Нептун, предизвиквайки възприятие на неустановеност, само че всичко това е част от прекарването на нещо ново.

Лъв: Преживявате невероятни дни

Това е обичаното ви време от годината, тъй като никой не знае по какъв начин да провежда тържество като вас. По-важното е, че с Луната и Марс, надвиснали над вашия празничен пети дом на любовта, пристрастеността, удоволствието и себеизразяването, вие освен мислите отвън рамката тази година, само че и насочвате вниманието си към приоритизирането на вашето благополучие. Поставете някои граници във вашите взаимоотношения, в случай че е належащо.

Дева: Променяте традициите

Направете го по вашия метод, Деви. Луната ще се причисли към кипящия Марс в импровизиран Стрелец, възпламенявайки вашия четвърти дом на дом, фамилни въпроси и прочувствени основи, което ще въодушеви мощен ентусиазъм за независимост. Това е изключително правилно, когато разглеждате Луната и квадрата на Марс към Нептун през вашия предан седми дом на връзки. Липсват ви граници в тази област от живота ви? Няма потребност да изпитвате виновност, изключително когато това се отнася до вашето благополучие.

Везни: Доста заети сте и непрекъснато в придвижване

Вашият календар е напълно напълнен. Това може да попречи на ежедневните ви задания и почивката ви, само че не и в случай че методите стратегически. Луната ще се причисли към Марс в спонтанния Стрелец на 31 декември, запалвайки вашия любопитен трети дом за връзка, продан и общественост. Освен че внасяте динамичност в тази област от живота си, вие също се чувствате по-оптимистични. Квадратът Луна-Марс към Нептун през вашия виновен шести дом е единственото ви предизвикателство. Подредете целите си и не се претоварвайте.

Скорпион: Чувствате се в центъра на прожекторите

Чувствате ли потребността да парадирате с блестящата си визия в новогодишната нощ, Скорпион? Това може да има нещо общо с Луната и Марс, надвиснали над вашия обаятелен втори дом на пари, чувствени удоволствия и привички. Правите всичко допустимо, с цел да изглеждате зашеметяващо, тъй че не забравяйте да употребявате своята прозорливост в процеса. Луната и Марс ще се сблъскат по едно и също време с блестящия Нептун във вашия празничен пети дом на развлечение, пристрастеност и наслаждение, тъй че се уверете, че сте реалисти, когато става въпрос за вашите идеали.

Стрелец: Вие сте душата на празненството

Не е чудно, че рожденият ви ден се случва през празничния сезон. Вашият инфекциозен възторг е част от вашия сексапил, а непосредствената непосредственост на Луната до Марс във вашия знак единствено ще подчертае нещата. Така че без значение дали сте на открито, с цел да празнувате, или сте хазаин на новогодишното празненство в дома ви, вашата убеденост и сила в никакъв случай не престават да сплотяват всички. Имайте поради, че Луната и Марс ще се сблъскат с Нептун, което може да ви направи свръхчувствителни към прочувствените подводни течения във вашата среда. Защитете силата си.

Козирог: Затваряте се вкъщи

Може да е сезонът на вашия рожден ден, само че сте изтощени. Затова е изключително значимо да вземете под внимание както Луната, по този начин и дръзкия Марс, надвиснали над вашия 12-и дом на затваряне, фантазии и всичко зад кулисите. Беше дълга година и квадратът Луна-Марс към мъгливия Нептун през вашия трети дом ба връзка и неотложен продан може да е повода сега да се държите за себе си.

Водолей: Събирате се със остарели другари

Сред шума и паниката на празничния сезон, Луната ще сплоти напъните си с Марс в Стрелец във вашия 11-и дом на асоциациите, общността и възприятието за принадлежност към света на 31 декември. Липсват ли ви най-хубавите ви другари? Имате шанс, защото в астро прогнозата на всички места написа „ събиране за празнуване “. Вашето предизвикателство обаче може евентуално да произтича от квадрата Луна-Марс към Нептун, предизвиквайки възприятие на комплициране във връзка с вашата непоклатимост и самочувствие. Не се сравнявайте с другите.

Риби: Правите самоуверено изказване

Със Слънцето, надвиснало над вашия 11-и дом на обществото, не е чудно, че притегляте светлината на прожекторите, само че това не е всичко. Луната ще сплоти силите си с Марс в Стрелец във вашия 10-и дом на авторитет, популярност и известност, което единствено ще подклажда огъня и ще поддържа сцената, на която към този момент сте. Вашият искра е непостижим, с помощта на връзката на Луната и Марс с вашия небесен държател Нептун.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР