2021 година със сигурност е била трудна за много хора,

...
2021 година със сигурност е била трудна за много хора,
Коментари Харесай

Бил Гейтс: 2021 беше най-кошмарната година в живота ми

2021 година сигурно е била сложна за доста хора, в това число и за Бил Гейтс. Той признава, че избира да се концентрира върху професионалния си живот, само че годината е била кошмарна поради развода му с Мелинда Гейтс, след 27 години брак.

" Мелинда и аз продължаваме да ръководим дружно фондацията си и сме намерили добър нов работен темп, само че не мога да отрека, че това беше година на огромна персонална болежка за мен. Адаптирането към смяната в никакъв случай не е елементарно, без значение каква е тя " , споделя Гейтс.

Най-големите провокации за него са били изолацията, неналичието на контакт лице в лице, тъй като гнездото му е опустяло . Освен раздялата със брачната половинка му, Гейтс омъжи по-голямата си щерка Дженифър, която също потегли по своя път. Двете му по-малки деца също напущат фамилния дом и той остава самичък в него, което за него е „ доста травмиращо”.

Той споделя, че да бъдат към него доста му липсва , тъй като работата не е всичко - даже и за него.

" Това е необичайно и дезориентиращо прекарване...Личният ми свят в никакъв случай не е бил толкоз запустял, колкото през последните дванадесет месеца " , написа Гейтс. И добавя, че тази година на " огромни преходи " е минала и в доста размишления за пандемията и за дълготрайните последици от нея за всички.

Според него хората са изгубили доверие в институциите, както и от неналичието на надзор върху медиите, обществените мрежи и разпространяването на погрешна информация. През 2022 година, Гейтс ще подчертава напъните си върху книгата за подготвеността ни за пандемията, която следва да издаде.

Той счита, че през идващите две-три години по-голяма част от работните срещи ще се организират във виртуална метавселена и с 3D аватари, което буди оптимизъм в него, защото това е обвързвано с софтуерното развиване, до което пандемията докара - в образованието, медицината, работата от у дома, предава Forbes.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР