2021 г. си беше доста динамична, ако се обърнем назада

...
2021 г. си беше доста динамична, ако се обърнем назада
Коментари Харесай

Трезвата равносметка на Симона Загорова: За житейските уроци и мечтите

2021 година си беше много динамична, в случай че се обърнем назада и осмислим събитията месец по месец. В това се е убедила и певицата Симона Загорова, която преди да влезе в новата 2022 година се обърна обратно за равносметка.

А за нея годината беше повече от вълнуваща. " Успях да сбъдна свои дълго чакани фантазии ", написа на стори тя. Разбира се акцентът е раждането на щерка ѝ Галина. " Станах майка и това е най-великото възприятие! Благодаря на Бог, че ми подари Галина ".

Уви, не всичко бе без спънки за Симона и тя отбелязва, че е съумяла да научи много житейски уроци. Вероятно засяга раздялата с Даниел, бащата на щерка ѝ, с който се разделиха малко след нейното раждане. 

Виж още: Ще я познаете ли: Красима от " Игри на волята " - на сноуборд в Пампорово, неузнаваема е! 

Въпреки това обаче Симона Загорова гледа самоуверено напред и към този момент е подготвена с новите хрумвания за годината. " Колко страхотни хрумвания имам за осъществяване, единствено да сме здрави ", пожелава си тя. 

Певицата отбелязва и поставените основи на музикалката ѝ академия като един от успехте на предходната година. 

Виж още: Безумните изцепки на Мария: От " една птичка лястовичка не прави " до " фантазия ми е да се возя на метро "  

Иначе Симона Загорова и майка ѝ, Глория, посрещнаха новата година на присъединяване. Двете имаха присъединяване в хотел в Златни пясъци. 

Изображение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР