2021 г. със сигурност е годината на звездните балове. През

...
2021 г. със сигурност е годината на звездните балове. През
Коментари Харесай

Когато една врата се затвори: Какво предстои пред абитуриентките от 4Magic? Момичетата с амбиции

2021 година сигурно е годината на звездните балове. През нея приключиха толкоз доста артисти, музиканти, актьори и инфлуенсъри! Сред звездните зрелостници бяха и три от девойките от 4Magic - Никол, Валентина и Елия.

Виж още: Англия или Италия? Кой тим поддържаха тези известни българи на финала?

Пред камерите на NOVA те споделиха, че и трите са чакали с неспокойствие бала си, тъй като това е събитие, което се случва един път в живота и тогава събираш на едно място близки, родственици и другари. И трите бала били в един и същи ден, само че девойките поддържали връзка и " пускали " сила една на друга.

Балът си посрещнали с неспокойствие и поради друго - тогава се затваря една врата, с цел да се отвори друга. Но какви са тези " порти "?

Виж още: Ето го и него: EVA най-сетне сподели гаджето в гореща снимка 

И трите девойки към този момент са избрали накъде желаят пъкъл се ориентират и с какво желаят да се занимават. Така да вземем за пример Никол желае да учи уеб дизайн, Валентина - интериорен дизайн, а Елия - музика. 

Виж още: Миа-Михаела огромната горделивост на звездната си майка - към този момент студентка 

Въпреки че 4Magic са на върха на славата на такава нежна възраст, и четирите девойки са безапелационни, че единственото нещо, за което биха завидели на връстниците си, които не са под медийните прожектори, е времето, с което разполагат. 

Изображенеи: https://www.instagram.com/4magicofficial/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР