2021 г. идва с надежда за една по-добра и здрава

...
2021 г. идва с надежда за една по-добра и здрава
Коментари Харесай

Актуални модни тенденции през 2021 година

2021 година идва с вяра за една по-добра и здрава година. А когато това се случи, разчиряваме хоризонтите си и отдаваме значение на от ден на ден неща. Началото на година е и моментът, в който да стартираме да мислим за външния тип. Да свалим пижамите, да се раздвижим, да внесем повече цветове в градероба и повече искра измежду гримовете си.

Един забавен непряк резултат от пандемията е, че някои дизайнери се въздържаха от нормалните си опити и чудатост. Вместо това съгласно сп. " Вог " приоритет бе практичността. Така ли ще е и през новата година?

Прозрачни дантели
Плътните и дебели облекла от зимата ще сменяем с леки облекла на пластове напролет. Дизайнерите на Dior смесват транспарантни детайли, които едвам допират основата, с цел да й придадат малко компактност. Fashionista поучават да се нслояват обособени части. Така се придава тайнственост на тоалета, а границите сред горни и бельо се размива.

Снимка: Getty Images

Коронавирус аксесоари

Модна къща Kenzo, чийто създател умря през 2020 от ковид, сподели огромен брой тоалети, които покриваха лицето, а от време на време и цялото тяло. Това може и да не е е било повлияно от Коронавирус, само че тези аксесоари по този начин или другояче ще обезпечат отбрана против вируса. Темата за общественото разграничаване несъмнено се усеща и в модата.

Другата огромна наклонност, повлияна от ковид, несъмнено, ще продължат да бъдат стилните маски за лице.

Снимка: Getty Images

Още 6 фешън трендове за новата 2021-ва вижте в уеб страницата Ladyzone.bg:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР