2021 г. е и няма нищо по-лесно от това човек

...
2021 г. е и няма нищо по-лесно от това човек
Коментари Харесай

28 г. без плодове и зеленчуци?! Защо Бояна Маринова не яде растения?

2021 година е и няма нищо по-лесно от това човек да си откри диета, която да следва. Но знаете ли, че красивата инфлуенсърка Бояна Маринова да вземем за пример не употребява плодове и зеленчуци?

Виж още: Галена с шокиращи разкрития: В какви връзки е с мъжа си и по кое време са имали рецесия в отношенията 

Добре, де, това тя не го прави по собствен избор, а повода е много по-дълбока. В поредност от въпроси и отговори в Instagram показа със своите почитатели, че това се постанова от обстоятелството, че тя се е родила без ензим, с който тялото ѝ може да разгражда плодовете и зеленчуците.

Виж още: Instagram фешън гурута: Кои българки да следваме за ентусиазъм в облеклото през цялата година 

Това нас персонално ни изненада много, а очевидно и много от почитателите ѝ, тъй като се наложи инфлуенсърката да опише още малко. " Хора, имам ужасно доста въпроси по отношение на казуса с приема на плодове и зеленчуци. Още като дребна са ми го разкрили и нямам спомен тъкмо какви проби са ми правени ", разкрива тя. 

Виж още: Златка Димитрова откровена онлайн: За идеалния мъж, персоналния живот и диетите 

Така в действителност Бояна към този момент над 28 година живее без плодове и зеленчуци и не приема някакви добавки. Оказва се обаче, че въпреки всичко има някои плодове и зеленчуци, които може да употребява - цитруси и картофи. 

Иначе Бояна показа, че е 45 кг. при растеж от 162 см. Инфлуенсърката показа още, че децата ѝ са най-голямото благополучие.

Изображение: https://www.instagram.com/boyanna1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР