2021 е година 5-ца, носеща стрелка в нова посока в

...
2021 е година 5-ца, носеща стрелка в нова посока в
Коментари Харесай

2021: Удари часът на петицата

2021 е година 5-ца, носеща стрелка в нова посока в търсене на нова база, върху която човечеството като цяло да стартира да гради един нов живот след претърпените рецесии. Първият лозунг на 2021 година е „ адаптация”, приспособяване, преосмисляне на досегашния метод на живот и промени в мисленето на всички равнища.

Изтокът уважава в тази година белия железен Бик. Имаме две благоприятни условия - или да се излежаваме като свещена крава, или да работим като вол и да се сражаваме като бик. Ще господства двуполюсният модел, по този начин е било и преди шест десетилетия в годината на металния Бик, когато е издигната Берлинската стена.

И през днешния ден издигаме стени, затваряме граници, на два лагера сме във връзка с имунизациите. Телецът ръководи парите и банките, които би трябвало радикално да трансформират метода си, в случай че желаят да оцелеят. Металният бик ръководи сейфовете, които може да се изпразнят. Банките и огромните финансисти навлизат във фаза „ табула раза “, пред тях стои бял лист, това е чекът, който би трябвало да се напише и да се осребрява по нов метод, в който би трябвало да се напишат и подпишат новите закони за парите, за криптовалутите, за лихвите и за нашите спестявания като цяло.

Вторият лозунг на металния Телец е да бъдем „ най-близо до истината”. Не може постоянно да се лъжем за персонална полза. Така че 2021-ва идва с девиза „ акомодация най-близо до истината”.

Ситуацията радикално ще се промени към по-добро на 6 януари, откакто се изкъпем във водите на Йордановден. От този ден Марс ще напусне Овена и към този момент няма да работи толкоз нападателно и милитаристично. Марс в Телец ще даде късмет на нападателния бик да се трансформира във вол и да стартира да оре общата равнища на вярата за по-добър живот.

На 21 декември 2020 година беше точният съвпад на Юпитер и Сатурн в първия градус на Водолея. Този аспект постави ключа в ключалката на удобните промени и за България, а на 6 януари ключът се превърта и отваря пред нас вратата на новите благоприятни условия, изискващи повече правота във всичко, с цел да се приспособяваме към новите условия.

Съветът е да бъдем деликатни към 20 януари, когато е съвпадът на Марс и Уран в знака на Телеца. Внимавайте при пътувания, с техника, превоз и електроуреди. Не се поддавайте на провокативно мислене, не давайте и не взимайте заеми и си пазете персоналните данни.

Седмицата 10-15 януари е белязана от съответствува на Меркурий, Юпитер, Сатурн и Луна във Водолей. Аспектът дава отговор за комерсиалното право, само че и за тайните и манипулативни покупко-продажби и съюзи, които ще се сключат тогава и които ще обиден бъдещето на мнозина, само че малко хора ще схванат за тях. Всичко ще се прави на мрачно.

Все отново това е добър миг за старт или рестарт на фирмена активност, за вадене на патенти и разрешителни за работа. За решилите да се обвързват в сватбен съюз не се предлага датата 6 февруари, когато е точният съвпад на Венера и Сатурн, дразнещ неравностойните и губещи връзки.

Сключете брак на 11-12 февруари, когато е точният съвпад на Венера и Юпитер и бракът ви ще е изпълнен с обич, поддръжка и прояви на щедрост от разнообразни страни. 11 февруари е знаменателна дата, в която шест планети вършат шпалир в знака на Водолей. На този ден Слънце, Луна, Меркурий, Венера, Юпитер и Сатурн ще отворят вратата към Новата Епоха на Водолея.

В интервала 30 януари - 21 февруари Меркурий ще върви ретроградно и ще изисква привършване на покупко-продажби и финансови отговорности, споразумяване на налози и такси, само че не и старт на нови бизнес начинания. Такива интервали на назадничавост на Меркурий са от 29 май до 22 юни и от 28 септември до 18 октомври. 5 март е превъзходен ден за регистрации на компании и разрешителни заради съответствува на Меркурий и Юпитер, само че този път Сатурн е отстранен от играта, което ще е удар по сивата стопанска система.

Съвпадът на Меркурий с Нептун на 30 март ще зареди с нептуново ентусиазъм създателите и хората на изкуството. През април предстоят съвпади на Меркурий с Венера и Уран, които ще засилват хората на изкуството, музиката и поезията, ще има взрив на артистични прояви, изложения и концерти. На 24 април е точният съвпад на Меркурий с Уран, който ще донесе проблясъци в мисленето. Този съвпад свързва мозъка на човешко равнище с галактическия разсъдък и нека в тези дни груповият човешки разсъдък получи значими сигнали за бъдещето или признае връзките с извънземни.

През 2020 година наблюдавахме 4 лунни и две слънчеви затъмнения, а за 2021 ще бъдат две лунни и две слънчеви - надлежно на 26 май и 19 ноември и на 10 юни и 4 декември.

След тях ще се следят катаклизми и неподходящи политически и обществени обстановки. В интервала от 13 май до 28 юли Юпитер ще бъде краткотрайно в знака на Рибите и ще даде опция да помислим за потребностите от вода, за мелиорацията, за ремонт на язовири и насипи, тъй като в годината на водния Тигър, каквато ще бъде 2022, водата ще е проблем или напряко може да ни залее.

В умозаключение може да кажем, че преди 60 години, в годината на металния Бик, в космоса излетява Юрий Гагарин с фантазията за търсене на братя по разсъдък. В същата година астрофизикът Франк Дрейк основава „ уравнението на Дрейк”, формула, която въз основата на допускания се пробва да оцени какъв брой може да са софтуерно развитите цивилизации в Млечния път, с които бихме могли да изпълним контакт. Шансът варира от нула до милиарди.

Източник: в.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР