2021-а е годината на големите сбогувания в българския спорт. Петте

...
2021-а е годината на големите сбогувания в българския спорт. Петте
Коментари Харесай

Спортната 2021-а: Героите, които казаха „сбогом“

2021-а е годината на огромните сбогувания в българския спорт. Петте велики девойки от ансамбъла по художествена гимнастика споделиха „ край “, записвайки със златни букви имената си в олимпийската история – с купа от Токио.

Капитанът Симона Дянкова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова и Ерика Зафирова обаче се събраха за финален път дружно в медийното пространство: одобриха поканата на спортната редакция на bTV за присъединяване в неповторим празничен клип, който ще бъде излъчен единствено в ефира на нашата телевизия, точно на Нова година – 31 декември, тъкмо в среднощ.
Снимка: bTV
Заедно с тях, на емблематично място в София – катедралата „ Александър Невски “, с цел да насочат своите пожелания към вас – феновете, застанаха редица други спортни герои на нацията. За част от тях – гимнастичката Катрин Тасева, олимпийската шампионка по бокс от Токио Стойка Кръстева и ненадминатата по олимпийски оценки Мария Гроздева, тази година бе заключителен акомпанимент в кариерата.

Освен на молбата ни да поздравят феновете и да насочат своите послания за 2022-а, всички спортни герои застанаха пред камерата на bTV за едно искрено, за някои от тях последно в кариерата, прочувствено изявление.

С какви усеща изпращат годината? Какво в никакъв случай няма да не помнят от миналите 12 месеца? Удовлетворени ли са от себе си? И в този момент, накъде?
Снимка: Lap.bg
Попитахме тях: златните пет от златния отбор, безконечният боец Катрин Тасева, смелото сърце на бокса Стойка Кръстева и най-успешната българска спортистка в олимпийската история – носителката на пет медала от летни игри кралица на револвера – Мария Гроздева.

Тези изявленията ще ви допрян. Може би ще ви разплачат, може би ще ви бъдат скъп урок. Очаквайте ги в шампионската ни секция тук, от 1 януари 2022 година

Следва продължение…
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР