2020 наближава, което означава, че сме на прага на нов

...
2020 наближава, което означава, че сме на прага на нов
Коментари Харесай

2020 година отваря нов 12-годишен цикъл: Астролозите вече обявиха какво ще донесе Белия метален плъх на зодиите

2020 наближава, което значи, че сме на прага на нов 12-годишен цикъл, който отваря за идната година-Белия железен плъх.
Началото на новата година постоянно е обвързвано с нещо ново и като се има поради, че стартира нов цикъл, имаме право да считаме, че се чакат най-драстичните промени!
Добавете към това и обстоятелството, че Плъхът ще ръководи годината – амбициозно животно, работливо и интелигентно. Това значи единствено едно нещо: измененията в живота ви дават обещание да бъдат най-радостни, дълго чакани и положителни!
Нека да разберем какво да чакаме от идната 2020 година за всеки знак на зодиака.

Овен (21 март – 20 април)
Време е за нови победи!
Свършихте добра работа през предходните години, даже и да не сте постигнали нещо значимо.
Всичко най-хубаво! 2020 година е вашето време, въпреки и единствено тъй като самият Плъх обича да работи и благоприятства всички тези, които разчитат единствено на себе си и нямат никакво подозрение в своя триумф. Разбира се, наивно е да се има вяра, че всички благословения на света ще паднат на крайници, само че можете да бъдете сигурни, че ви чакат нови победи и ще имате нов тласък за живот!

Телец (21 април – 21 май)
Време е да осъществите фантазията си!
Телецът е реалист до мозъка на костите си и затова не прави невъзможни проекти. Но 2020 ще промени мнението си за живота и ще ви накара да повярвате, че фантазиите се сбъдват! Факт е, че идната година се ръководи от детайлите на Земята, на които самичък Телецът се подчинява. А това значи, че ще имате интервал на кариерно израстване и финансово благоденствие. Точно това е времето, когато си коства да рискуваме и да се съгласим на изкушаващо предложение за смяна на работата. Тази година ще имате безусловно всичко!

Близнаци (22 май – 21 юни)
Почувствайте насладата от живота!
В характера си Близнаци в никакъв случай не губи сърце, и затова, всяка година за тези хора по собствен метод позитивни. Годината на Белия плъх не може да се назова пробив или необикновена за Близнаците. Домакинята на този интервал е прекомерно световна и внимателна, с цел да разчита на изключителни събития. Но даже и в тази обстановка персони, следени от Меркурий, ще намерят метод да изпълнят живота си с наслада. Пригответе се за нови открития, вълнуващи пътувания и приятни запознанства. И като споделите този хороскоп, ще увеличите вероятността за удобна 2020 до 100%!

Рак (22 юни – 22 юли)
Върни всичко, което ти е скъпо!
Успехът през 2020 година чака тези, които са подготвени да работят върху себе си и да вървят към поставената цел. За Раците тази година ще бъде идеална за възобновяване на изгубени връзки и всичко, което е изгубено в предходни години. Настъпва моментът, когато елементарно можете да се съгласите със фамилията си, да създадете семейство, да се върнете в изоставена постройка или да извършите проекти, на които сте поставили кръст. Погледнете обратно и помислете какво ви липсва? Mеталният плъх като знак на този интервал, ще ви помогне в осъществяването на своя проект. Споделете тази публикация и шансът ще ви пази за дълго време!

Лъв (23 юли – 22 август)
Не се отхвърляйте!
Лъвовете ги чака една сложна, само че извънредно значима година! Идва миг, в който би трябвало да покажете целия си креативен капацитет. Трябва да научите нещо ново, да научите нова специалност или да промените обществения си кръг. Това е много непредсказуем интервал, когато можете да промените място и даже страната на престояване! Но не се разстройвайте. Всички актуализации, които ще паднат до 2020 година, ще бъдат началото на стръмни позитивни достижения! Покажете тази публикация на други Лъвове и удобните промени в живота ви ще стартират тъкмо в този момент.

Дева (23 август – 22 септември)
Семейно занимателно време!
Вие сте чакали живота да ви благодари за всичките ви старания и старания. Пригответе се, 2020 ще бъде същински излаз за девиците! Това е изключително правилно за персоналния живот. През миналите години, постоянно сте били възпрепятствани от нещо, с цел да изградите връзки с обичания човек, да имате деца или да решите жилищни проблеми. Годината на Белия плъх е идеална за чувство за естетика в фамилния живот. Помислете за женитба, за довеждане докрай или за придобиването на уютно „ гнездо “ за цялото семейство. Предстоящата година ще бъде изключително удобна в това отношение. И в случай че споделите тази публикация, 2020 ще приключи с необикновено приятна изненада за вас!

Везни (23 септември – 23 октомври)
Време е да усетите хармонията!
През последните години животът ви се трансформира в непрекъсната рутина, състояща се от работа, непрекъснат опит и цялостна липса на романтика. Ето за какво, годината 2020 дава обещание да бъде мечтаният излаз, за който толкоз мечтаете! Пригответе се за обстоятелството, че животът може да се промени световно. Но тези промени ще бъдат удобни. Те ще ви разрешат да се отпуснете, да почувствате спокойствието, просто да се насладите на всеки ден и да усетите същинската естетика до околните си. Мечтали ли сте за това през последните години? Споделете тази публикация и хармонията, която е влезнала в живота ви, ще остане с вас в продължение на доста години!

Скорпион (24 октомври – 22 ноември)
Време е да променим обстановката!
Животът е станал пресен и незанимателен? Вие сте раздразнени от другите и работата стартира да наподобява на тежък труд? Новата 2020 година идва доста скоро, което значи най-плодородното време за фрапантна смяна на живота ви! И не обръщайте внимание на обстоятелството, че повелителят на идната година, Белият плъх, не обича смяната. Скорпионите постоянно вървят против системата и нарушават стандартите! Предстоящият интервал ще бъде за вас „ мирис на пресен въздух “, ще получите ново предизвикателство, което ще ви води с главата напред, правейки живота забавен и изпълнен със събития! Изпратете публикацията на други хора, а новата 2020 година ще бъде незабравима за вас!

Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Време е за съдбовна среща!
Докато другите чакат щастливи промени и отмора от упорита работа, вие се радвате на живота, само че разбирате, че за същинска естетика липсват някои детайлности. А годината на Meталния Плъх ще ви разреши да намерите изчезналия детайл! Ще имате невероятна среща, може би най-желаната и дълго чакана в живота ви! Тя фрапантно ще променивашия живот, само че ще се радвате единствено на това! Между другото, бъдете подготвени за обстоятелството, че съдбоносната среща ще ви принуди да измененията мястото си на престояване или да извършите живота си по-динамичен и живописен. И в случай че споделите тази публикация, скоро вашето семейство ще бъде попълнено с още един човек!

Козирог (22 декември – 20 януари)
Отделете време за себе си!
Вие се грижите за другите толкоз доста години, изразходвате времето и силата си, тъй че околните хора не се нуждаят от нищо, че изцяло забравяте потребностите си. 2020 ще ви даде идеална опция да обърнете внимание на това, от което имате потребност! За какво си мечтаете? Какво ви кара да се усмихвате? През годината, ръководена от детайлите на Земята, имате опция да реализирате всевъзможни фантазии! Помислете за това, което ви би трябвало и вземете единствено една крачка към вашата фантазия! Всичко останало ще работи за вас! Споделете тази публикация, тъй че, започвайки от годината на Meталния плъх, в животът ви ще има извънредно бяла пътека!

Водолей (21 януари – 19 февруари)
Съсредоточете се върху значимото!
За представителите на знака Водолей, идната 2020 година дава обещание да бъде сложна и напрегната. Но от това тя няма да престане да бъде забавна и богата на приятни събития! Ще имате опция да постигнете задачата, към която се стремите повече от една година! Този интервал ще бъде във всяко отношение удобен за вас в това, просто би трябвало да се концентрирате върху най-важното. Бъдете смели, безстрашни и освободени! Като цяло, останете себе си, и всичко ще работи за вас! Разпространете тази публикация и господин Късмет ще се появи в живота ви в продължение на 3 години!

Риби (20 февруари – 20 март)
Чувствайте се позитивно!
Каквато и да е идната 2020 година, сигурно няма да е скучна за вас! Мъдрият Бял Плъх ще ви разреши да разгърнете вътрешния си капацитет и да извадите желанията и стремежите си. Тази година несъмнено ще намерите ново, забавно занимание или ще си спомните някое остаряло, за което нямахте задоволително време преди! Отсега нататък в живота ви ще се появи излаз, който ще ви помогне да се справите с проблемите и да получите същинско наслаждение от живота! Очаквайте идната година – годината на позитивните промени и не се колебайте да погледнете в бъдещето! Споделете това вдъхновяващо обръщение и благодатта няма да остави живота ви за доста дълго време!
Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР