2020 година за първата ни ракета при жените Виктория Томова

...
2020 година за първата ни ракета при жените Виктория Томова
Коментари Харесай

Вики Томова: Надявам се да вляза в основната схема на Ролан Гарос

2020 година за първата ни ракета при дамите Виктория Томова стартира с присъединяване й на шампионата от “Големия шлем” Australian Open. Тя отпадна във втория кръг на квалификациите след загуба от поставената под номер 20 Моника Никулеску (Румъния) с 1:2 сета.

“Играх на положително равнище, имах опция и да се квалифицирам, само че не ми доближи малко, въпреки всичко във втори кръг играх с тенисистка, която дълго време е била в топ 100 ", показа пред Канал 3 Виктория Томова. “По-лесно е да се класираш непосредствено за съществена скица, в сравнение с да минеш през квалификации. Мисля, че множеството от тенисистките от Топ 100, в случай че им се наложи да минат през квалификации, няма да могат да се класират за главната скица на огромните турнири”, продължи Томова.

“Надявам се тзи година да съумея да влезна измежду първите 100 тенисистки, само че ще е доста трудно”, добави софиянката. “Това, към което се стремя е да съумея да влезна в главната скица на “Ролан Гарос”, считам, че не е невъзможно”, приключи Виктория Томова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР