2020 година е тежка в много аспекти - както за

...
2020 година е тежка в много аспекти - както за
Коментари Харесай

Хората в тези неочаквани 3 страни са забогатели най-много през 2020-а

2020 година е тежка в доста аспекти - както за здравната система, по този начин и за стопанската система, а и в политически проект. Въпреки това благосъстоянието на пълнолетните в три непредвидени страни в света е повишено с към 10% през последните месеци.

Става въпрос за Филипините, Египет и Бангладеш, които регистрират най-голямо повишаване на благосъстоянието на популацията си през 2020 година, демонстрира изследване на Credit Suisse, оповестено през тази седмица.

На четвърто място след тях е Нидерландия, а Китай е на пето място по растеж на финансовото положение. " Китай е един от печелившите що се отнася до повишаването на благосъстоянието на човек, като чакаме това да продължи и в бъдеще ", показват от финансовата институция.

От януари насам междинният размер на благосъстоянието на човек в азиатската страна е 74 621 $, което отбелязва растеж от 5,5% от началото на годината.

Като цяло от швейцарската банка пресмятат, че към 2020 година общото благосъстояние на света се пресмята на към 400 трилиона $. Според данни на UBS, оповестени по-рано, чистото положение на милиардерите в света е минало 10 трилиона $ за първи път в историята.

Данните на Credit Suisse сочат, че Англия е на противоположния полюс, като семействата там са най-големият губещ измежду огромните стопански системи що се отнася до благосъстоянието им през тази година. Основната причина за това е спада във финансовите активи през тази година, който все още не към момента не е обезщетен.

Средното благосъстояние на британците остава с 6,5% под равнището си към януари, а на човек на Острова се падат приблизително по 18 340 $.

Погледнато в световен мащаб Латинска Америка регистрира най-голямо понижение в благосъстоянието на своето население. В Бразилия финансовто положение на възрастен е с 25 на 100 надолу. След нея по този индикатор се подреждат Южна Африка и Мексико.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР