2020 г. ще бъде мрачна година за човечеството. Хората ще

...
2020 г. ще бъде мрачна година за човечеството. Хората ще
Коментари Харесай

Полски ясновидец: Бягайте към България и Румъния!

„ 2020 година ще бъде мрачна година за човечеството. Хората ще се опасяват да дишат и ще се борят с вирус и пандемия, която ще отмине. В света ще настъпят нервност, изтощение, несъответстващи дейности по отношение на пандемията “. Това пророкувал още през 2018 година известният полски ясновидец Кшиштоф Яцковски.

Това споделя известната лечителка Зофия Шчербак, която живее и работи в София. Тя предизвестява хората, че вирусът не може да бъде надвит със средствата на националната медицина, и всеки, който прави сходни опити, елементарни си губи времето.

„ Най-интересното обаче е, че ясновидецът насочва апел към поляците – бягайте към България и Румъния! “, споделя Зофия.

Самата тя счита, че може би всичко, което се случва, е подготовка за нещо, което занапред ни следва.

„ Искам да напомня, че Папа Йоан Павел Втори още през 1989 година е споделил следното – „ Човешката общественост би трябвало да се възвърне към духовността, в противоположен случай светът ще погине в тъга и премеждия “.

Какво още споделя националният врач Зофия Шчербак особено за Lupa.bg, вижте в изявлението:

Зофия Шчербак е родена във Варшава, Полша, само че живее и лекува заболели у нас от близо 25 години. Известна е с това, че постоянно организира методите си на лекуване под лекарски надзор и от години упорства за законово контролиране на връзките сред стандартната и националната медицина. Участник е в последните две комисии към Министерство на здравеопазването по отношение на измененията в Закона за здравето и по-специално – за изменение в Наредба 6 по отношение на различните лечители.

-Зофия, като се изключи че лекувате разнообразни заболявания, вие сте известна и с тълкуването на неща от невидимия свят. Как ни връхлетя тази пандемия? Излязоха обстоятелства, че полякът Кшиштоф Яцковски още през 2018 предизвестява за надвисналата заплаха?

-Да, фактически известният полски ясновидец Яцковски доста съответно и ясно предсказа още през 2018, че актуалната 2020 година ще бъде извънредно тежка година. Визията на Яцковски показва рисков голям гърмеж, който бързо ще се популяризира по целия свят и ще способства за доста загуби, в това число и човешки. Предупреждава за мрачна година за човечеството. Яцковски безусловно предсказа, че хората ще се опасяват да дишат и ще се борят с вирус и пандемия, която ще отмине. В света ще настъпят нервност, изтощение, несъответстващи дейности по отношение на пандемията.

Най-интересното обаче е, че ясновидецът насочва апел към поляците – Бягайте към България и Румъния!

Яцковски счита още, че светът последователно ще лимитира използването на пари, доближавайки се до банкиране на финансите, прилагайки по този метод надзор. Яцковски акцентира, че 2020 ще бъде страшна година, като предстоят доста несгоди. Каквото и да се случи в света, няма определение за времето.

Освен това Яцковски натъртва в прогнозите си и на Близкия Изток, сочейки Иран, Ирак, Израел и Ливан, като бъдещите горещи точки на света. Според него някои неверни военни дейности на летище в Иран ще бъдат предизвикани от Турция. Иран ще нападне с атомна бомба Израел, а Израел ще отговори със същата тежест. Ирак ще желае да резервира своята самостоятелност и там ще има гражданска война, а Съединени американски щати няма да се намесва в проблемите на Ирак и ще се отдръпна от каквото и да било вмешателство в Близкия Изток. Ливан като другар на Съединени американски щати ще подхваща други, разнообразни дейности от тези на Америка.

Светът ще се разтресе радикално, споделя още К. Яцковски.

Той е прочут още и с това, че в директен ефирен ефир през 2009 година предсказва, че Лех Качински няма да бъде идващ президент на Полша, макар смазващата му преднина пред други претенденти. На 10 април 2010 година президентът Качински дружно със брачната половинка си и част от политическия хайлайф на Полша умира в самолетна злополука край Смоленск, а президент става неговият конкурент Бронислав Коморовски.

-Преди време в качеството си на ръководител на Съюза на природолечителите обявихте, че коронавирусът не може да бъде оздравял със средства на националната медицина. Възможно ли е обаче да предпазим имунната си система с естествени средства?

-Отново ще повторя – вирусът не може да се излекува със средства на националната медицина и в случай че някой прави сходни опити, той просто ще загуби време, до момента в който стартира съответно да се лекува.

Един образец – в случай че в действителност националната медицина лекуваше този вирус-мутант, в Китай – където от 5000 години съществува голям опит за лекуване на всевъзможни заболявания с нетрадиционни средства – хилядите лечители там към този момент щяха да са преборили епидемията.

На този стадий мощни стимулатори на имунната система са още чесънът, джинжифилът, лимоните… За мощен имунитет целесъобразно е да се вършат отвари от лайка, шипки, риган, мащерка и други имуностимулатори от природата. Впрочем, самата Ванга предлага при слаб имунитет да се пие запарка от мащерка.

На всичко от горната страна – сега има доста хора, които постят и по този начин почистват организма си от шлаки и токсини, само че в това време лишават организма си от значими минерали и съставки, които в допълнение ни вършат уязвими… Тъй че всеки би трябвало да взема решение за себе си по какъв начин да провежда менюто си за мощен имунитет…

-Вие бяхте една от първите, които оповестиха, че вирусът е плод на биологичен опит – още ли твърдите това?

-Конронавирусът, както към този момент споделих в предходните ми изявления, е изкуствено основан вирус, на който човешката имунна система не може да противодейства, тъй като човешките антитела не го разпознават като жив организъм, произтекъл от естествената среда.

Предимството на хората към този стадий от борбата с тази пандемия е в това, че може да се противодейства на Covid 19 с висока температура в околната среда, висока персонална и обща хигиена, както и  като се употребяват дезинфектанти на спиртна основа. Обяснението за тези способи е, че изкуствено основаният вирус в лабораторна среда има построена от белтъчини обвивка, която е подвластна на гореспоменатите средства, като към тях можем да прибавим сухи и топли пространства (без влага и мухъл), светлина, просторни проветриви пространства, уреди излъчващи ултравиолетови лъчи, естествени слънчеви лъчи и киселинна среда, която разтваря белтъчната обвивка, построена към вируса и тези елементарни защитни средста го убиват. Препоръчвам да се пият също питиета със наличие на хинин, като да вземем за пример Тоник, който има влияние срещу Covid 19.

По мое усмотрение Covid 19 влияе върху мозъчния дънер и след това на белия дроб, сърце, бъбреци, полови органи. В мозъчния дънер се съдържат голям брой първоначални центрове виновни за поддържане на витални функционалности, като: дишане, център за адаптиране на сърцето, контролира кръвно налягане, телесната температура, обмяна на субстанции и влияе на хипофизата. Мозъчният дънер също е централизация на нервни центрове – една от структурите принадлежащи към централната нервна система.

Аз самата обаче съм озадачена от два обстоятелството, на които не мога да дам отговори, а единствено ще задам въпроси… Първият – никой досега не е дал публична информация за произхода и метода на разпространяване на вируса в световен мащаб.

В света работят няколко десетки секрети служби, които употребяват запаси от милиарди долари, а може би и за трилиони, за придобиване на всякаква информация – по какъв начин нито Централно разузнавателно управление на САЩ, нито ГРУ, нито МОСАД, безусловно никоя не рапортува на своето държавно управление източника на ковид. Към момента тайни теории за произхода на ковид – от заразяване посредством диви животни на пазара в Ухан – до версията, че галактически вятър е стоварил тази болест върху планетата.

-Защо нито едно държавно управление публично не отхвърли тези версии и не даде явен, прецизен и безапелационен отговор за произхода на пандемията?

-Единственият формален документ до този миг – идва от една страна, която упреква друга страна… В прав текст и публично Техеран упрекна Съединени американски щати на 13 март т.г., в навечерието на Персийската нова година, че Вашингтон е първоизточник на болестта. Да, само че към днешна дата в Съединени американски щати броя на инфектираните към този момент гони половин милион – кой болен мозък би си разрешил да унищожава личната си нация?

Вторият загадъчен факт – всяка година се афишират Нобелови лауреати за медицина. През 2018 година нобелова премия получиха медици за развиването на антиракова терапия посредством инхибиране на негативната имунна регулация. През 2019 година наградата сграбчиха американец и японец, които направиха изобретение по какъв начин клетките усещат и се приспособяват към съществуването на О2 – все открития свързани с имунната система на индивида.

Преди 60 години Нобелова премия е дадена за изобретение, което подчертава върху действието на имунната система и различаването на свое от непознато тяло в човешкия организъм.

Близо една трета от наградените от Нобеловия комитет медици работят върху имунната система на човек – по какъв начин нито един лауреат от Стокхолм не излезе и не направи разбор на обстановката с COVID-19?

Как нито един знаменит доктор, доктор, биолог или Ноблов лауреат не успокои човечеството, че пандемията е преодолима – даже с риск да сгреши!?

-Вие определяте като доста значима ролята на църквата в тази обстановка. Може ли да се направи паралел сред дейностите на църквата в Полша и на църквата в България?

-Като врач в диалози с пациентите си постоянно акцентирам и дублирам, че не би трябвало да сме подвластни на всеобщо тържествуващи нервности, поддържани от медиите, а би трябвало да изградим персонален имунитет освен срещу Covid 19, а и против тези, които черпят дивиденти от нашия боязън, комплицираност и нервност и забогатяват, заставяйки останалите в неспособност да се оправят с изкуствено отгледан вирус.

Може би всичко което се случва, е подготовка за нещо, което занапред ни следва? Искам да напомня, че Папа Йоан Павел Втори още през 1989 година е споделил следното – „ Човешката общественост би трябвало да се възвърне към духовността, в противоположен случай светът ще погине в тъга и премеждия “.

Какво вършат Ватиканът и Католическата Църква в тези смутни времена за своите миряни? Ще градуирам нещата, които персонално аз следя посредством Интернет в Полша и протичащото се там. Там всекидневно се извършват литургии и молебствия, водени от свещеници и отправени към миряните – молитва към Божието състрадание – уповаване в Бога, опрощаване на греховете и измолване на състрадание към човечеството.

Правят се духовни лекции, които траят седем дни по време на Великият пост, проведени за всички възрастови групи. Послания на духовните лекции се увенчават с изповед и приемане на причестяване. Всеки петък по време на Великият пост, християните взимат присъединяване в молитва, която отразява пътят на Христос към разпятието (Път към Разпятието).

Всеки ден в избран час Църквата насочва молебствия до Богородица за приемане на благословия и застъпничество от Божията майка. Молитвата съчетава: загадка на страдалчество, загадка на наслада и загадка на светлина.

С присъединяване на миряни и духовник, водещ литургията, се изпращат послания до Богородица според протичащите се събития в персонален аспект, държавен или от международен темперамент. Във връзка с пандемията във всяка литургия се изпращат молебствия за опрощаване на греховете на света и излекуване на нации, както здравословно, по този начин и духовно.

В Полша също има възбрана за всеобщо събиране в църквите, само че католическото духовенство посредством средствата на всеобщото виртуално пространство – интернет (youtube, skype, facebook), радио и други реализира контакт с миряните.  Свещеникът води литургични молебствия чрез интернет в избрани часове от църквата и по този метод се реализира среща с християните. Църквата доближава до всеки дом посредством телевизия, радио и интернет.

В тези сложни моменти на усамотяване, отчайване и безизходност свещениците, употребявайки медиите, влизат в нашите домове и дават сили, подкрепят изгубените души да намерят покой, примирение, смисъл и поддръжка. Човешките души се преобразяват още повече, като идните Великденски празници карат всеки християнин да се замисли над духовните и морални полезности и какъв брой сме безпомощни по отношение на протичащият се международен прелом. Колкото и да потвърждаваме и отхвърляме съществуването на мощ свише, Господ ни потвърждава, че сме безпощадни един към различен и, че човечество се възползва от науката и нейните достижения против индивида – нещо на което сме очевидци през днешния ден.

Колкото за България – тук бих се въздържала от коментар, тъй като в този сложен миг, за жалост, църквата е доста надалеч от миряните. Тук единствено да вмъкна дейностите на Ватикана, а преценката я направете сами. На 27.03.2020г., Папа Франциск на площад Свети Петър, пред Разпятие Христово (реликва от 15 век, която оказа помощ за премахване на черна пандемия в Италия през Средновековието) и икона на Богородица, се обърна за опрощаване на греховете на целия свят и прекъсване на злокобния корона вирус, благославяйки целия свят.

Полската организация по печата осведоми, че 24 часа след молитвата на Папата (Urbi et Orbi) коронавирусът намали своето деяние и 925 италианци оздравяха.

Във Великата Събота (18 часа българско време) ще бъде трансформирано на целия свят поклонение на Папа Франциск пред Плащеницата, в която беше положен Христос, намираща се в Торино. Инициативата е обвързвана с пандемия ковид, оповестява Свещеник Cesare Nosiglia. Християните осъзнават сериозността на пандемията и дружно с нравствен свят изпращат вик за примирение, опрощаване за неверни дейности, осъществени от индивида към близък и десетте Божи заповеди.

Инфо:лупа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР