2020 г. постави мнозина ни пред какви ли не предизвикателства.

...
2020 г. постави мнозина ни пред какви ли не предизвикателства.
Коментари Харесай

COVID и новите възможности: Популярните българи, които стартираха нов бизнес през годината

2020 година сложи мнозина ни пред какви ли не провокации. Много българи изгубиха работата си, а други се наложи да се преквалифицират небрежно поради новата действителност, донесена ни от COVID-19. Сред втория вид се оказаха и много от известните българи, за които 2020 година бе годината, в която стартираха собствен личен бизнес, нямащ нищо общо с главната им специалност. Ето кои бяха те:

Тита

Певицата осъществя план, за който призна, че от дълго време мечтае. На пазара се появи нейна линия обувки, а няколко месеца по-късно и домашни пантофи. Продажбите очевидно вървят добре, защото по нищо не проличава Тита да има намерение да постави завършек на тази инвестиция.

Виж още: От род в род: Криско, VessoU, Емилия... опитите на изпълнителите, които се оказаха сполучливи

Галин

Поп-фолк изпълнителят сигурно загуби много от работните си задължения поради затворените дистокети през годината, само че пък точно тази година той започва нов бизнес и към този момент продава своя линия дрехи. Разбира се, един до друг с него са и девойките от неговия музикален лейбъл. Самите облекла пък са дело на Мегз.

Мегз

И като заговорихме за Мегз, е редно да я споменем и още един път, тъй като годината беше извънредно богата за нея, що се отнася до професионални задължения и личностно развиване. Именно с лайф коучинг и астрология се зае по-сериозно дизайнерката през годината. Оказа се, че влиза и в света на цифровия маркетинг, където ще оказва помощ на други марки да развиват своето онлайн наличие. 

Виж още: Евтините дреболии, които ни излизат скъпо! Или по какъв начин харчим хиляди без да разберем

Светлана Гущерова

Младата майка, която другояче е модел, показа собствен личен бранд за пижами и дрехи за у дома. Въпреки високите цени, Гущерова може да се похвали с положителни продажби, а от напълно скоро продава и дрехи за мъже. Нейният добър другар Азис бе моделът, който ги показа. 

Тото

СкандаУ от дълго време имат собствен магазин, в който оферират тетрадки, тениски, суитчъри, както и маски. Но ставаше въпрос за общ мърч. Е, към този момент и Тото има собствен личен артикул - парфюм. Парфюмът се споделя Yotov Reserve и е описван като въздействащ, секси, безапелационен. 

Виж още:  Нос, гърди, стомах, бицепс... Родните звезди, които се разкрасиха под скалпела през 2020 година

Реалити звезди

" Игри на волята " даде страховит старт на доста от участниците в техните мечтани планове. Така да вземем за пример Ивана стартира онлайн бизнес с тениски, а Катя - с устойчиви артикули за живот с по-малко боклук. За доста от останалите участници в шоуто известността означаваше нови почитатели и работа с марки. 

Изображение: https://www.instagram.com/galin_music/

https://www.instagram.com/yonislavyotov/

https://www.instagram.com/ivana_dilova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР