2020 г. ни взе много, но не и суетата. А

...
2020 г. ни взе много, но не и суетата. А
Коментари Харесай

Нос, гърди, корем, бицепс... Родните звезди, които се разкрасиха под скалпела през 2020 г.

2020 година ни взе доста, само че не и суетата. А кои са най-суетните хора във всяко общество? Безспорно, това са известните лица, които най-често попадат в медийното внимание. И по тази причина с или без ковид значително от известните българи непринудено легнаха под скалпела, с цел да се приближат оптимално до това, което сами дефинират за съвършено. Припомняме ви някои от трансформациите през годината.

Евгения Джаферович

Малко преди оповестяването на изключителното състояние инфлуенсърката отстрани 2,5 литра мазнини в региона на корема. Ставало въпрос за в действителност упорити мазнини, които макар диетата и спорта, просто не желали да си тръгнат. Така Джаферович извая талия изцяло заслужено, въпреки и с цената на намеса.

Виж още: Гръм в парадайса поради... апартамент в София: Дани и Алекс Петканови се разделят?

Даниел Петканов

Отново през март видеото от Истанбул, в което се демонстрира цялата процедура по присаждане на коса на Лудия кореспондент, стана същински шлагер в YouTube. Там Петканов описа за същността на процедурата, както и дългия път, който извървял в последните години, борейки се за всеки косъм от косата си. Тогава той съобщи, че резултатите ще се видят след половин година и през днешния ден можем да кажем, че присаждането е било сигурно сполучливо.

Виж още: Те са новите български риалити звезди на 2020: От " Hell's Kitchen " до " Игри на волята "

Бони

Поп-фолк певицата се подлага на ринопластика поради здравословен проблем. Споделя, че ѝ е било мъчно и да диша, и да пее със " остарелия " си нос. Отчита, че към този момент има напълно друго лъчение, само че пък го намира за изцяло обикновено след такава намеса.

Рени

Поп-фолк певицата беше измежду това потомство реализатори, които обичаха да блестят с огромни бюстове. Е, към този момент огромната ѝ гръдна обиколка е в историята. Тя самата си призна, че е понижила бюста си, тъй като не се харесвала с него. Досега с такива процедури се бяха хвалили само Преслава и Деси Слава. 

Виж още: Бебета на кг: още две наши звезди чакат да станат родители

Азис

2020 година за Азис беше годината на цялостната промяна. Какво ли не си направи той! Подобно на Евгения Джаферович, и той отстрани мазнини от коремната област, само че това надалеч не беше единственото. По-късно той понижи размера на меката част на ушите си - нещо, за което показа, че постоянно му е било огромен комплекс. По-късно усили и обиколката на бицепсите си, което се оказало извънредно мъчително, само че пък изпълнителят е удовлетворен от резултата. 

Изображение: https://www.instagram.com/azis_online_new/
https://www.instagram.com/evgenia.dzaferovic/
https://www.instagram.com/daniell_petkanov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР