2020 г. е тежка за поп-фолк певицата Андреа, която именно

...
2020 г. е тежка за поп-фолк певицата Андреа, която именно
Коментари Харесай

Андреа проговори след раздялата: Няма как да промениш хората и да им кажеш кое е доброто!

2020 година е тежка за поп-фолк певицата Андреа, която точно тази година постави завършек на траялата над десетилетие връзка с боксьора Кубрат Пулев. Новината разгласи тя в обществените мрежи, а от изявленията ѝ стана ясно, че Кобрата редовно ѝ е изневерявал, като даже е купил парцел на една от любовниците си.

Виж още: Биляна Лазарова - по-слаба от преди да забременее! Разказа за ужаса на секциото и възобновяване

Е, всяка разлъка се преодолява и идва моментът за трезвата оценка, след която по-лесно се продължава напред. " Не мога да трансформирам хората и да им споделям кое е добре и зле. Мога единствено да се отдръпна и да продължа моя път, което е най-хубавото ", съобщи певицата в изявление за " България през днешния ден ". 

Виж още: Дария Симеонова в съвършена форма, очарова със фотография на дребния Макс

По думите ѝ в най-трудните моменти до нея са били единствено хора, на които може да разчита и точно по тази причина никой не я е предавал. Нещо повече: Андреа решително декларира, че в никакъв случай не е имала подправени хора към себе си, които да ѝ причинят изменничество. Това се дължало на мощната ѝ вътрешен глас, която ѝ разрешава да усеща подправените хора още при запознанството с тях. 

Виж още: Койна Русева на 50 и в топ форма на плажа, подлуди мрежата

" За персоналния си живот съм малко по-затворена и по-дистанцирана. Ако не беше тази кариера, щях да съм безспорен интроверт, само че с помощта на сцената се разчупих ", признава певицата, която напълно неотдавна се върна към жанра, с който проби у нас - поп-фолка. За него признава, че е въодушевено от събитията в персоналния ѝ живот, само че и отбелязва, че това е обикновено за всички актьори. 

Виж още: Пищно, първокласно, блестящо: Гери-Никол най-сетне сподели фотосите от лудото ЧРД празненство

Иначе Андреа споделя, че по време на изолацията е трансформирала мирогледа си към доста огромна част от нещата в живота. Приема затварянето за тип отрезвяване. Въпреки това обаче и признава, че приема извънредно тежко новините за развиването на вируса, неговите жертви и ограниченията по ограничението му.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР