2020 г. е странна година по толкова много и различни

...
2020 г. е странна година по толкова много и различни
Коментари Харесай

2020 г. - годината на холивудските бебета! Звездните двойки, които се сдобиха с наследник

2020 година е странна година по толкоз доста и разнообразни способи. Но някои неща остават същите и не могат да бъдат засенчени от каквато и да е пандемия. Със сигурност всеки може да се сети за нещо значимо за него, само че през днешния ден ще приказваме за раждането на новия живот. 

През 2020 година проплакаха толкоз доста бебета! И толкоз доста от тях са на международни звезди. А е едвам есента! Но през днешния ден ще ви напомним някои звездни фамилии, които посрещнаха своя нов член точно през тази странна година.

Катрин Шварценегер и Крис Прат

Малката Лайла Мария се роди при започване на август. 41-годишният Прат и 30-годишната Катрин споделиха, че се усещат повече от разчувствани, щастливи и благословени. Двамата се ожениха предходната година, като сватбата пристигна едвам година след началото на връзката им. 

Виж още: Ново звездно бебе! Джиджи Хадид стана майка на " крепко и красиво " момиченце

Кейти Пери и Орландо Блум 

Тяхната дъщеричка е с едно от най-красивите имена измежду всички звездни бебета. Кръстиха я Дейзи Дав Блум. Кейти Пери и Орландо Блум се сгодиха през февруари, 3 години след началото на връзката им. През март стана ясно, че чакат и своя първи правоприемник.

Виж още: Пълно несъгласие: " Засрамената " Миа Халифа си направи профил в OnlyFans, раздраха я от рецензии

Софи Търнър и Джо Джонас

И на тази звездна двойка им се роди момиченце. Избраха името Уила за нея. Софи Търнър и Джо Джонас са дружно от 4 години, като предходната година се ожениха на гала в Лас Вегас. По-късно направиха и красиво празненство във Франция.

Виж още: Въпреки милионите в банката и славата: Холивудските звезди, които избраха скромния живот

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк

Двамата станаха родители на момиченце през лятото. Бременността на актрисата беше добре опазена загадка. Същото се случи и с раждането, само че както постоянно се получава, някой непосредствен до двойката издава тайната. 

Виж още: Мода по холивудски: Как най-големите звезди прикриват своите недостатъци?

Филипа Коен и Джъд Лоу

В началото на август Лоу стана татко за шести път. Какъв е полът на бебето, не е ясно. Всъщност новината пристигна от папарашка фотография, на която се вижда, че брачната половинка му, Филипа Коен, към този момент не е с бременно коремче.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР