2020 г. е определяна от мнозина като тежка, лоша, ужасна.

...
2020 г. е определяна от мнозина като тежка, лоша, ужасна.
Коментари Харесай

За 2020 г. с любов: Поуките на Pavell & Venci Venc' и изражението на мечтите

2020 година е определяна от мнозина като тежка, неприятна, ужасна. Но може ли да има и различен " прочит " на предходната година. Абсолютно, да, има подобен и той е дело на хитовите реализатори Pavell & Venci Venc', които съумяват да видят и хубавото в преломната 2020 година

Виж още: Емрах си хвана колежка за гадже? Баща му разяснява слуховете

Пред NOVA двамата реализатори споделиха, че точно 2020 година е била първата от доста насам, в която точно на Нова година не са били на присъединяване, а са били заобиколени със фамилията, приятелите и обичаните хора. Павел споделя, че е посрещнал 2021 година на село с баба си и е търсил аргументите за бедата, която ни сполетя през 2020 г. 

За Венци обаче е значима поуката от пандемията - тя ни е посочила, че има и различен метод на живот, в който да се фокусираме върху вътрешния си свят и да излезем от колелото на хамстера, в който дълго сме се въртяли. Така съумяваме да забележим, че има и различен метод на живот, в който да нямаме толкоз доста консуматорски моменти.

Виж още: Не устояха на напрежението: известните българи, които отидоха на почивка в първите дни на 2021

Павел е безапелационен - тайната на този " различен метод на живот " се криве в връзките сред хората, тъй като точно те ни вършат мощни и богати. На въпроса дали Павел не има намерение скоро да има собствен правоприемник, той беше безапелационен, че издига фамилията и детето на фундамент, за него това са най-големите достижения на един човешки живот, само че все още се радва, че тяма тази отговорност.

Виж още: Семейно благополучие и бебешки крачета в домовете на тези известни българи през 2021 година

А защо мечтаят двамата през 2021 година? Павел е безапелационен - желае всяка Коледа да е със фамилията си. Венци пък си пожелава на себе си и на всички нас да запазим топлината от 2020 година и да забележим които същински качествените хора към нас.

Изображение: https://www.instagram.com/pavizzll/

https://www.instagram.com/venztagram/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР