2020 г. дойде с много надежди, мечти и цели. Но...

...
2020 г. дойде с много надежди, мечти и цели. Но...
Коментари Харесай

Звездният бейби бум продължава и през 2020 г.! Ето кои популярни българки са бременни

2020 година пристигна с доста очаквания, фантазии и цели. Но... на някои известни българки е несъмнено, че една от очакванията и фантазиите им ще стане действителност през годината. Става въпрос за тези от тях, които ще гушнат бебче през годината. Знаем, че е още доста рано да обобщаваме, защото е едвам началото на януари, само че ето кои са звездните бебета на 2020 година, които към този момент чакаме:

Ива Русинова

Любимата ни дрифтърка изненада всички ни с едно story, като те след това станаха две, три... Детенцето ще е първо за нея и обичаният ѝ Ангел Караньотов, само че пък второ внуче за актрисата Аня Пенчева.

Виж още: Звезден бейби взрив през 2019 година! Ето кои БГ звезди станаха родители за първи път!

Славея и Виолета Сиракови

Дъщерите на Илиана Раева и Наско Сираков са бременни и ще дарят с внуци известните си родители през актуалната година. Коя ще е първа, следва да забележим!

Виж още: Скандалната 2019 година! Най-емблематичните кавги на БГ звездите през годината

Лора Караджова

Певицата ще роди напролет второто си дете. Полът на бебето е загадка към този момент. Лора е сгодена за приятеля си, DJ-я Марсел Рохас.

Енджи Касабие

Енджи е в края на деветия месец и щастливото събитие ще се случи всеки миг, или към този момент се е случило, само че диетоложката пази новината в загадка. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР