2020 г. беше лоша за мнозина, но не и за

...
2020 г. беше лоша за мнозина, но не и за
Коментари Харесай

След десетки номинации и награди: Какво предстои за Мария Бакалова?

2020 година беше неприятна за мнозина, само че не и за българската актриса Мария Бакалова. В нея тя се снима в хитовото продължение на " Борат ", а през днешния ден към този момент " жъне " плодовете на труда си. Преди дни тя се снабди с следващата влиятелна премия - тази за поддържаща роля на Лондонските кинокритици. Малко по-рано бе номинирана в същата категория, само че за премията на Американско-канадската асоциация на критиците.

Виж още: Рисковете на специалността: Дженифър Лорънс пострада съществено по време на фотоси

Всъщност кулминационната точка пристигна с номинацията ѝ за Златен глобус, като сме уверени, че ще бъде номинирана и за премия Оскар. И с цел да не изреждаме всички награди и номинации, ще ги обобщим: Мария Бакалова има 22 награди и 25 номинации общо! Сега остава единствено номинацията за Оскар, а за всички по целия свят е ясно - в случай че тя не бъде номинирана, значи и Оскарите като премиите Грами, са опорочени.

Виж още: Жесток удар по Брад Пит! Първородната му щерка се отхвърли от името му

Но какво следва за Мария Бакалова оттук насетне? Наскоро стана ясно, че ще я забележим в ефирен мини сериал, отдаден на Баташкото кръвопролитие. Тук, несъмнено, става въпрос по-скоро за местен план, само че и международните почитатели на Мария ще могат да я гледат - в комедиен сериал на Netflix. Там тя ще се снима с Каръл Гилън и Дейвид Духовни. Друга огромна звезда във кино лентата е и Педро Паскал - артистът, изиграл Мандалорианецът. 

Виж още: Малкият Александър на Мария Илиева е одрал кожата ѝ, двамата се радват на слънце в Маями

Сериалът носи заглавието Bubble и евентуално ще споделя за действителни събития, случили се към фотосите на послединя " Джурасик Свят ". Събитията в Bubble ще проследят група артисти, които са попаднали под карантина в хотела си, само че се пробват по всякакъв начин да завършат високобюджетния си студиен филм.

Изображение: https://www.instagram.com/highheelprncess/
https://www.instagram.com/nikkilee901/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР