2020-а не е само годината на пожарите, вирусите и социалната

...
2020-а не е само годината на пожарите, вирусите и социалната
Коментари Харесай

Клъцни-срежи! Кои родни звезди си оперираха носовете през 2020

2020-а не е единствено годината на пожарите, вирусите и обществената изолираност. В родния елит това преломно число бележи и най-вече ринопластики на единица звезда.

Повечето ни звезди избраха Турция като дестинация за медицински туризъм, само че не липсваха и такива, които се довериха на родни експерти, с цел да си клъцнат носовете.

Абсолютен рекордьор по интервенции на носа е

моделката Райна Караянева.

Зашеметяващата русокоска, която е половинка на Башар Рахал, има цели 12 интервенции на обонятелния орган.

Последната бе при започване на 2020-а, а Райна сякаш е безапелационна, че повече няма да ляга под ножа.

„ Искам да благодаря на лекарите, че съумяха да оправят вредите, които си предизвиках с прибързани решения в тийнейджърските години. Искам да кажа на всички млади девойки, които вземат решение да гонят хубостта, че би трябвало да изчакат. Времето е пред вас и това, което през днешния ден не харесвате, може да се окаже най-големият ви сексапил някой ден! Освен това с една част от тялото надалеч не се изчерпват качествата на един човек “, споделя метафизичен Караянева .

Топмоделката Ирен Онтева

се снабди с чисто нов нос. И то чак на 45 години. Бившата половинка на починалия Христо Сираков заплаща немалка сума за интервенцията. Преди интервенцията носът на Ирен беше продълговат. Това е една от аргументите тя да пожелае да го клънце малко. И да в профил несъвършенствата.

В момента симетрията на сетивния орган на Онтева е като по учебник и е видно, че е юридически от същински експерт за доста пари.

Силвия Кацарова

ремонтира носа си в Турция. Тя се подложи на  операцията не поради комплекс, а тъй като има компликации с дишането. Изпълнителката на „ Големият транспортен съд минава “ ляга под ножа на величие в ринопластиката, оправял носа на сестрата на Доналд Тръмп - Елизабет.

„ От дете имах проблеми с носа. Направиха ми пункция, без фотография. Решиха, че е поради синузит. Повредиха ми дясната ноздра. И стартира едно главоболие. Един професор ме беше предизвести, че на остарели години ще имам съществени проблеми, и те започнаха “, споделя Силвия.

Фолкаджийката Бони

в следващото име в чалгата, което си прави носа. Пионер в сектора бе Преслава . А след нея доста изпълнителки последваха образеца й. При Бони интервенцията се постанова, защото има проблеми с дишането, а не от суетност, написа „ България Днес “.

„ В никакъв случай не скърбя за интервенцията. На мен ми се наложи да направя тази ринопластика поради здравословен проблем. Беше ми мъчно освен вдишвам, само че и да пея. Нормално е като си коригираш носа, да ти се промени и формата на лицето. Никакви други неща не съм си правила “, откровена е Бони .

Плеймейтката Джулиана Гани

също си клъцна носа тази година, и то не за първи път, а за трети! „ Операциите не са с цел да бъда по-красива, а тъй като желая нещо съответно и не се срамя да го направя “, удовлетворена е Малката Джулка.

Безспорно обаче една от най-коментираните ринопластики за 2020 година ще си остане тази на някогашната министърка на туризма

Николина Ангелкова,

която изтърпя доста насмешки поради фрапантната смяна във визията си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР