2020-а. Годината на най-голямото предизвикателство в световен мащаб от десетилетия

...
2020-а. Годината на най-голямото предизвикателство в световен мащаб от десетилетия
Коментари Харесай

Dir.bg отново с лидерска позиция в българския интернет

2020-а. Годината на най-голямото предизвикателство в международен мащаб от десетилетия насам. Година, която ни изправи пред рецесия с антиутопични размери. Пандемията от Covid-19 подложи на съществено тестване и инспекция всички медии. Точно в този миг обективната, вярна и настояща информация за събитията по света и у нас закупи особена значителност и сподели какъв брой рискова може да бъде дезинформацията.

С професионална отговорност, следвайки правилата на чистата публицистика, екипът на Dir.bg не стопира да сервира достоверна и тествана информация от всички кътчета на света, от разнообразни гледни точки. Още при започване на рецесията създадохме , където можете да следите всички данни за разпространяването на ковид в действително време. Последва я планът , където се постарахме да подредим потребните и положителни вести по време на пандемия, съгласно вашите ползи. Стартирахме и огромния уебсайт за браузърни игри , с цел да не скучаете у дома. Обновихме и пощата на Dir.bg, предлагайки нова, усъвършенствана и по-сигурна имейл услуга - единствената българска е-поща с двуфакторно засвидетелствуване. Какво по-важно от качеството и сигурността на връзката посред ни от отдалеченост?

И най-после, само че не на последно място, с цел да подчертаваме върху значимите и значими вести, стартирахме поредност от , нов аудио формат, продуциран от Dir.bg.

Така, за следващ път в своята дългогодишна история, първата българска онлайн медия затвърди своята лидерска позиция. 3 090 254 консуматори у нас и в чужбина са посетили фамилията от уеб сайтове на портала през последния месец на миналата 2020-а година. Това демонстрират данните на Гугъл Analytics.

Ето и каква е равносметката съгласно последните данни на организацията за изследване на интернет аудиториите в Централна и Източна Европа Gemius:

1 601 680 действителни консуматори (реални българи) са посетили Dir.bg през месец декември 2020 т. Те са генерирали 37 819 097 импресии през определения интервал. Така Dir.bg се подрежда в Топ 5 измежду всички онлайн издатели в България.

0:31 часа и 39 минути е междинната стойност на времето , което един консуматор прекарва месечно в Dir.bg.

34,33% е интернет обсегът на Българския интернет портал . Тази стойност демонстрира до какъв дял от цялата интернет публика у нас доближава Dir.bg.

2 114 520 са неповторимите браузъри през декември 2020 година Този индикатор регистрира броя на браузър идентификаторите, които са посетили Dir.bg през определения интервал.

Благодарим на вас - нашите лоялни консуматори!

Вашата мощ е да продължавате напред. Нашата мощ е да се променяме с вас.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР