2020-а година за Райна е белязана с появата на нейния

...
2020-а година за Райна е белязана с появата на нейния
Коментари Харесай

Райна с приятна изненада за Коледа

2020-а година за Райна е белязана с появяването на нейния 5-ти фолклорен албум " Българийо, една ". Въпреки пандемията и неудачите с концертната активност, певицата съумя да зарадва феновете си с 11 красиви мелодии, събрани в този компактдиск. Точно преди Коледа, по традиция, феновете на телевизия " Планета Фолк " видяха и най-новата екранизация – " Снощи съм, мамо ", написа flagman.bg. Музиката и текстът на песента са на Теофил Гешев, аранжиментът е изработен от Димитър Динев, а режисьор на видеото е Иван Димитров – Torex.

" Снощи съм, мамо " заснехме още през май месец в Малашевската планина, покрай с. Игралище. Заедно с танцьорите от АНПТ “Никола Вапцаров” бяхме и в с. Коларово до Петрич. Горда съм, че в клипа представям една неповторима национална носия от нашия край, извънредно красива и богата”, споделя изпълнителката.

“Снощи съм, мамо” е деветата ария от албума “Българийо, една”, с която Райна прави щастливи феновете на телевизия “Планета Фолк”, оповестяват от музикалния канал. Певицата напомня, че в деня на виното и любовта – 14 февруари е зарадвала феновете на българските ритми с “Мъка ме налегна” – трио с татко и наследник Раданови.

Видеоклипът е един от най-гледаните фолклорни клипове за 2020 година и за 9 месеца е бил прегледан повече от 980 000 пъти. Последваха “Българийо, една”, “Руме, моме”, “Росен, зелен Росен”, “Ой ле, Ружо”, “Елено, керко” – все хубави македонски национални песни, с които Райна сгрява сърцата на публиката.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР