2019 година беше със сигурност годината на звездните бебета, но

...
2019 година беше със сигурност годината на звездните бебета, но
Коментари Харесай

В памет на проф. Юлиан Вучков: Най-култовите изказвания през годините!

2019 година беше сигурно годината на звездните бебета, само че всички знаем по какъв начин съществува светът - един се ражда, различен си отива. А в този 2019 година ни лиши доста. 

Кончината на проф. Юлиан Вучков шокира всички ни. Неговото блестящо и дългогодишно телевизионно наличие ни накара да го усещаме като прочут, даже непосредствен, без даже да сме го виждали онлайн. Именно поради изявите си обаче професорът ще остане още дълги години с нас.

Днес взехме решение да ви напомним някои негови паметни изявления, изречения и лафове, с цел да ви усмихнем, само че и напомним богатият изказ на проф. Вучков.

За шоубизнеса ни:

 

" Всяко дърво или перде може да се изправи пред телевизионната камера и да стартира да реве, въобразявайки си, че е артист или шоумен... А в този момент чалга има на всички места - и в политиката, и в литературата! Каква е тая лирика, дето се написа?! Може ли да се редуват птиче с кокиче, момиче с добиче?! "

За силикона:

" Ура! Драги ми фенове, ура в действителност! Нашите певачки и по-малко актриси към този момент ни плашат със силиконови цици като атомни бомби! "

Бисерът на всички бисери:

" Боже, Боже! Слушам и нямам доверие на очите си! "

За порно филмите:

" Вие не забелязвате ли, че в тия порно филми няма естествен секс. Там господстват и вилнеят лесбийките! Абе какво става, бе? Изглежда, че всичките тия създатели на порно филми се ръководят от свръх богати лесбийки, наподобява! Ама то е лесбийство зверско, гнусно, непоносимо. Ама тия дами се ближат, те се разчекват, те се мачкат! Те се режат! Те си служат с триони, с търнокопи надали не! С ножове, с изкуствени гумени и пластмасови членове, които са по-големи надали не от цялата фигура на унижаваната и на мачканата жена! "

За интимността сред мъжа и дамата:

" Поне на мене ми се е случвало да имам връзки с дами, които не съм се обвързвал с тях, тъй като са елементарни, обикновени, скучни. Не може в този момент, извинете, да искаш мъжът да те люби като жребец, откакто ти си се разляла до него като Малеби планина. И противоположното, дамата няма да пламне, щом е сензитивна, а мъжът до нея я яха и я блъска в леглото, сякаш е желязна ограда. "

За българския политик:

" Той единствено върви и за всяко нещо се допитва: да си върже ли гащите, по кое време да ги върже, дали да си ги смъкне и до каква степен, или пък втори чифт гащи да вземе да си постави. "  

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР