2019 г. вече е почти на прага ни, което означава,

...
2019 г. вече е почти на прага ни, което означава,
Коментари Харесай

5 от най-добрите хотела в Европа, които отварят през 2019 г.

2019 година към този момент е съвсем на прага ни, което значи, че е време да плануваме и бъдещите си пътувания. За благополучие има няколко първокласни хотела, които отварят порти тъкмо в идващите 12 месеца, подготвени да посрещнат нови гости. Защо да не сме едни от първите им посетители?

 The Emerald Palace, най-новият хотел в Дубай и 24-каратовият разкош
24-каратов разкош по дубайски

Да надникнем в най-новия хотел в емирството

От Гърция, през Хърватия, до Лондон, това са пет от най-хубавите хотели, които отварят порти през 2019 година, подбрани от Evening Standard.

Calilo в Иос, Гърция
Отваря: юни 2019 година

 Снимка 396586

Макар на гръцките острови да има доста първокласни хотели, този нов курорт в Иос е нещо, което ще притегли вниманието ни сигурно. Calilo, петзвездният първокласен спа курорт, се намира в далечен регион с повърхност от 1000 дка и разполага с частен плаж.

Хотелът ще разполага с 30 жилището, всички със независими басейни и джакузита, както и питейни заведения, заведения за хранене и органична градина с над 500 маслинови дървета.

Hard Rock Hotel, Лондон, Англия
Отваря: пролет 2019 година

 Снимка 396587

Следващата пролет, на ъгъла на Oxford Street и Park Lane, ще отвори порти нов хотел от веригата Hard Rock. Предназначен да бъде парадайс за феновете на музиката, този 1000-стаен хотел може да се похвали с два спиращи дъха бара, както и обичаното от милиони хора по света заведение Hard Rock Cafe.

Longevity Health & Wellness Hotel Alvor, Португалия
Отваряне: юни 2019 година


 Снимка 396588

Точно в точния момент за лято 2019 година и в обичания португалски град Алгарве, този уелнес хотел предлага един специфичен СПА център и медицински СПА център на два етажа, разпростряли се на 2000 квадратни метра. Хотелът ще разполага със 70 стаи и жилища.

Ще има 25 обособени стаи за процедури, дружно с един закрит басейн и един на покрива, и два ресторанта с аспект към зашеметяващия залив Алвор.

Grand Park Hotel Rovinj, Хърватия
Отваряне: април 2019 година

 Снимка 396590

Точно в точния момент за лятото, този петзвезден хотел ще отвори порти през април. С аспект към остарелия град, хърватските острови и Адриатическо море, Grand Park Hotel Rovinj е идеалното място за бягство и отдаване на един дълъг уикенд на разкош.

СПА центърът е с повърхност от 3500 квадратни метра и разполага с три закрити и открити басейна, пространства за разтривки за двойки, три финландски сауни и открита градина.

Savoy Palace, Madeira
Отваря: пролетта на 2019 година

 Снимка 396589

Португалският архипелаг Мадейра ще се трансформира в дом на СПА дестинация от международна класа, с откриването на Savoy Palace. Петзвездният хотел е с първокласен спа център, салон на покрива, терасовидни градини и голям брой басейни.

 Phum Baitang - разкош по камбоджански
Лукс по камбоджански

Един неповторим комплекс наоколо до Сием Реап

Разполага с 352 стаи за посетители с балкони, гледащи към океана. А в случай че ни писне да се киснем в басейните, можем да се разходим по някоя от многото туристически и велосипедни пътеки, които се намират към острова.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР