2019 г. идва с новината за още едно фолк бебе.

...
2019 г. идва с новината за още едно фолк бебе.
Коментари Харесай

Поп фолк певица: Чакам бебе

2019 година идва с новината за още едно фолк бебе. Певицата Даяна, която от две години живее в Канада със брачна половинка си, разкри, че в утробата й пораства бебе.

Това ще е втори правоприемник за Даяна и нейният брачен партньор, който е българин, само че от години живее и развива бизнес в Канада. Двамата се бракосъчетаха през 2016 година на обилна сватбена гала в София, а малко по-късно се появи и първородният им наследник Теодор, написа блиц. Новият член на фамилията се чака с огромно неспокойствие от гордите родители през юни.

И въпреки да не е издавала нова ария и клип от няколко години, музиката участва интензивно в живота на Даяна. Тази вечер, точно на Нова година, за втора поредна година е поканена да пее в огромно заведение в Ванкувър, Канада. „ Миналата година се събраха 500 души българи. Дойдоха от Ню Йорк, Сиатъл и така нататък, с цел да се забавляваме дружно. Тази година се чака същият ваучър, уредниците са подготвили доста изненади “, споделя изпълнителката на „ Право в задачата “.

С носталгия си спомня за хубавите моменти през 2018 година „ Пътувахме толкоз доста, въпреки и с малко бебе. Ходихме в Тайланд, Сингапур, Китай, Виетнам, а по-късно останахме три месеца и в България. Следващата година ще е още по-забавна с 2 бебета. (смее се) Пожелавам на всеки такова благополучие и дано сме живи и здрави през новата година, с цел да може да изпълним фантазиите си “, добавя тя.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР