2019 г. е изпълнена с филми за супергерои, а както

...
2019 г. е изпълнена с филми за супергерои, а както
Коментари Харесай

Жокера, Тод Филипс и защо филмът ще ядоса много хора

2019 година е изпълнена с филми за супергерои, а както се обрисува, същото ще бъде ситуацията и през идващите няколко години.

До края на актуалната година остават пет месеца, през които ще забележим единствено един филм от този род - " Жокера " на режисьора Тод Филипс с Хуакин Финикс в основната роля.

Премиерата е планувана за 4 октомври и до този миг имаме няколко фотоси и филмов откъс. Естествено, чакаме още някой различен рекламен материал - под каквато и да е форма, тъй като до октомври има още много време.

Докато това се случи обаче Тод Филипс, който е и сценарист, приказва пред списание Empire за това дали " Жокера " ще се базира на някои от комиксите на DC.

Според Филипс филмът не е взел безусловно нищо от нито един комикс (което елементарно би могло да вбеси много хора). Това обаче е по този начин, тъй като " Жокера " ще бъде по-различен от филмите за супергерои, които сме привикнали да виждаме. " Просто написахме лична версия на това от кое място идва Жокера. "

Филипс споделя още, че филмът няма да бъде за Жокера, а за това по какъв начин Артър Флек се е трансформирал в един от емблематичните злодеи на DC. Според думите му " Жокера " ще бъде нещо много неповторимо, тъкмо тъй като няма да се базира на нито един комикс.

Това, че няма да има нищо комиксово, си е малко разочароващо, само че пък филмовият откъс наподобява сносно, което ни подухва на мисълта, че опитът на Тод Филипс може да се окаже много сполучлив. Друга причина да сме удовлетворени е, че " Жокера " ще бъде систематизиран като 18+, което също е ексцентрично за супергероиски филм. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР