2019-а е годината на Деси Цонева. Репортерката и наследничка на

...
2019-а е годината на Деси Цонева. Репортерката и наследничка на
Коментари Харесай

Деси Цонева се сгоди с шикозен диамант

2019-а е годината на Деси Цонева . Репортерката и наследничка на Димитър Цонев забременя, сгоди се, ще подписа цивилен брак до няколко седмици, откакто роди и с бъдещия си брачен партньор ще се врекат и пред Бога, а годината ще приключи с огромен роднински ваучър в чест на младоженците, разбра HotArena.

                                                

Деси призна, че е получила предложение за брак от Явор Стефанов . Издателят е паднал на колене пред Цонева, само че не тези дни, а при започване на месеца във Флоренция. Предложението не е пристигнало непринудено, а предприемачът е възнамерявал всичко авансово.

Умишлено е избрал един от най-романтичните градове в Европа. А въпроса, който всяка жена чака от своя обичан мъж, задал на 3 юни, точно на втората годишнина от началото на връзката им. " Беше супер изненада за мен, въобще не чаках. Явор падна на колене в стаята на хотела. И двамата сме на върха на щастието ", призна пред ПИК Деси Цонева. 

Годежният пръстен с изящен елмаз е създаден в Швейцария от една от най-известните бижутерийни къщи. Явор уцелил размера на бижуто с безспорна акуратност и то към този момент краси ръката на бъдещата младоженка.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР