2019-а е е много специална година за Ивана. Фолк звездата

...
2019-а е е много специална година за Ивана. Фолк звездата
Коментари Харесай

Животът на Ивана претърпял тотален обрат само за един ден

2019-а е е доста специфична година за Ивана. Фолк звездата на " Пайнер “ празнува двоен празник – 50 житейски години  и 20 години на сцената. " Същата и не напълно “ – по този начин тя дефинира себе си, по този начин озаглави и последния си независим албум.

 

Телевизия “Планета " избра “Същата и не напълно " за заглавие на музикалния филм, в който Ивана разкрива душата си. 20 години на сцената, белязани с безконечни шлагери, оставащи във времето, с доста вълнуващи срещи с публиката, страсти, шампанско и сълзи.

“За един ден се обърна животът ми с появяването на “100 патрона ". Изпях песента съвсем на смешка и си мислех, че мога да продължа да пея по кръчмите с моята групировка. Не мислех за кариера, не мислех да ставам звезда, само че хората взеха решение друго… ", споделя певицата за началото на своята професионална кариера.

Признание получава още през 2000 година, когато й присъждат премията за Дебют, а на идната година към този момент е безапелационната “Певица на 2001 ". Следват десетки награди като певица за нейните песни, албуми, видеоклипове и наличие в живота на българите. Най-вълнуващи за Ивана безспорно са признанията “Мегазвезда " и “Певица на десетилетието ", само че всички единомислещо я нарекоха “Певицата на народа ".

“Певицата на народа " – хубаво е, харесва ми това! Това е може би единственото определение, с което се различавам самата аз, без да бъде самоцелно, тъй като направих в действителност доста песни и не преставам да върша доста песни, които са ориста и живота на доста хора “ – откровена е Мегазвездата в предаване на телевизия “Планета ".

И това е единствено една част от музикалната кариера на Ивана, тъй като публиката чака от нея още доста хубави, вълнуващи и съдбовни песни. Музикалният филм “Ивана – Същата и не напълно " към този момент е в ефира на телевизия “Планета " и “Планета HD ", както и в формалния YouTube-канал на медията – PlanetaTV Official.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР