2018 година не присъства в живота ви с положения, които

...
2018 година не присъства в живота ви с положения, които
Коментари Харесай

Годишен бизнес хороскоп: Овен, Телец, Близнаци

2018 година не участва в живота ви с положения, които да са толкоз преобладаващи, че могат да предопределят вашия път. Тя, Годината на Венера, ви оставя свободата да действате. Дори прави освен това – желае да види, че имате сили да деянията или да отбраните правото си на свободна воля.

В общ проект, на всички представители на знаците от Овен до Дева ще им се наложи през лятото на 2018 година да пазят добитото, да съхравяват свободния си запас.

Когато става дума за пари/или за парите ни, би трябвало да сте авансово подготвени с проект в какво ще ги вложите, в случай че си ги подсигурите. Тъй като звездните условия не ви разрешават да вземате решения с лекост, изчакайте до септември, с цел да видите ясно хоризонта.

Овен -  Леко смутени пристъпвате прага на 2018 година. Ако сами не си върнете самочувствието, няма кой да го стори. Нито една от постепенно придвижващите се планети, по които се ориентират значимите събития, не допира територията ви. След седем години транзитиране, Уран я напуща през май. Приемете го като късмет. Да, дава ви се опция да извършите нещата, които постоянно сте желали, тъй като никой няма да ви пречи, а и няма да ви следи.

Телец – Сигурно ще ви е мъчно на моменти през 2018 година. Причината е във обстоятелството, че ще би трябвало да вършиме избор, да вземате решения. Когато това се случи, вие ще можете да разчитате на поддръжката на Нептун и Плутон. Те ви дават сили за извява в публичното пространство и развиват интуицията ни, която би трябвало да се самосъхраним, с цел да се ориентираме в непозната среда. През март, май и септември не се възпирайте да оферирате хрумвания, да прокарвате път в непознатото.

Близнаци – Нямате избор. През 2018 година би трябвало да сте постоянно на бойна нога и да не си позволяте отвод или отсрочване на решение, деяние, постъпка. Нямате право да се отклонявате и от предначертаното през предходните години. Направите ли го, рискувате да се загубите в глъбини, които не познавате или за които ли липсва компас. Най-трудните ви месеци ще са март, септември и декември. Отваряйте си очите с кого си свързвате живота. Нептун ще се опита да поотхлаби логиката ви. Размислите ви би трябвало да са съпроводени с изясненост и обстоятелства.

Очаквайте на следващия ден годишен бизнес хороскоп за представителите на Рак, Лъв и Дева

Даниела Евстатиева, квалифициран астролог
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР