2018 година е много благоприятна за сключване на брак и

...
2018 година е много благоприятна за сключване на брак и
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще се оженят през 2018 г.

2018 година е доста удобна за подписване на брак и взимане на съществени решения в персоналния живот. За две от зодиите това ще е най-романтичната година в живота им, тъй като следва... женитба.
Близнаци
Никога не знаеш с какво може да те изненада новата година. За Близнаците е съвсем несъмнено, че това е годината, в която ще сключат брак. Струва ви се малко невероятно? Нека ви уверим, че невъзможни неща няма. Близнаците, които са във връзка ще открият за много къс предиод от време и дребна компликация, че са в действителност един за различен. Любовта е същинска, близостта е огромна и какво по-хубаво от това да си кажат огромното " Да ". За представителите на зодиакалния знак, които нямат половинка, е доста евентуално да срещнат такава още в първия месец на новата година. Хубавите неща от време на време стават бързо... във вашия случай - също!
Стрелец
Годината на любовта! Такава ще бъде 2018-та за вас. Имате някои съмнения, които ще ви разтръсят изключително мощно още през януари. Заедно с вашата половинка деликатно би трябвало да обсъдите по какъв начин си представяте живота отсега нататък. Накрая ще стигнете до извода, че не желаете един без различен. Дамите Стрелци ще се радват на едно извънредно идейно предложние за брак, на което никой не би могъл да устои. Нещата в персоналния ви живот ще стартират да се развиват стремително бързо. Нищо чудно към края на 2018 година да имате още по-голяма вест... която ще се появи на бял свят през 2019-та:) Чака ви чудесна година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР