2018 г. открих магията на планината и музиката остана на

...
2018 г. открих магията на планината и музиката остана на
Коментари Харесай

Помните ли фурора Джорджано? Станал планинар, но пак се връща към пеенето!

" 2018 година открих магията на планината и музиката остана на назад във времето. " Това показа артистът Джорджано пред

Мирослав Стоянов - Джорджано бе възторг в нета с ексцентричното си парче " Отиваме на ваучър ". Произведението стана обект на голям брой изявления и мнения. След гигантския триумф на " Отиваме на ваучър " обаче Мирослав взема решение да отиде другаде - в планината.

" Хобито ми е да върша преходи в планината. Имам направени 3 европейски пешеходни маршрута: Е-3, Е-4 и Е-8 ", показа купонджията.

Въпреки краткотрайната му отмора никой не го е не запомнил и артистът показа, че към този момент върви на преходи с почитателите си: " Харесва ми реакцията, когато ме видят почитателите ".

А за подготовката си Джорджано показа: " Специално тези преходи изискват предварителна подготовка. Невъзможно е да се наемам с още нещо. Музиката ми е преди всичко, само че и планината има доста специфичен сексапил, до който съумях да се докосна ".

И добави: " Не употребявам услугите на водачи или организация за туризъм. Всичко си провеждам независимо, което е много вълнуващо и отговорно. Едно такова премеждие за мен стартира още от избирането на маршрута, туристическите карти, настаняването, оборудването. Това са същинските моменти, когато се прибера, съм с много мемоари ".

Според старозагореца при музикалните му участия е доста друго. " Там е повече като работа. Няма го приключението ". Но все пак музиката е животът на Стоянов.

" Правя по 1-2 песни на година ", изненадва с признанието си музикантът, само че изкуството му към момента не е стигнало до бял свят.

Но купоните не са напълно в предишното за щурия Джорджано. " Обмислям да направя нови музикални планове ", показа за пръв път изпълнителят.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР