2018 г. обещава да бъде наистина вълнуваща за всички фенове

...
2018 г. обещава да бъде наистина вълнуваща за всички фенове
Коментари Харесай

Най-очакваните sci-fi и фентъзи филми през 2018 г.

2018 година дава обещание да бъде в действителност вълнуваща за всички почитатели на всеобщите екшън, sci-fi и фентъзи жанрове.

Marvel Studios ни приготвят няколко огромни заглавия, Том Круз се завръща за още невъзможни задачи, а милионите почитатели на вселената на Дж.К. Роулинг тръпнат в очакване на нов филм, който ще ни върне в магичния свят на Хари Потър.

Черната пантера (Black Panther)



" Черната пантера " е един от най-очакваните филми на Marvel през 2018 година и осемнадесетата продукция на хората зад " Х-Мен " и " Отмъстителите ". Действието се развива във футуристичния свят на Уаканда и е с присъединяване на Мартин Фрийман и Чадуик Боузман.

Отмъстителите: Война до безкрайност



" Отмъстителите " се завръщат на огромния екран в екшън, на който се залага да сложи нови върхове по продажби на билети. Към пантеона от известни артисти се причислява и Джош Бролин, който ще играе ролята неприятния воин Танос. Очаква се филмът да се появи на огромния екран през май.

Дедпул 2 (Deadpool 2)



" Дедпул " беше един от шлагерите на 2016 година, който ни сподели Райън Рейнолдс в светлина, която несъмнено му подхожда. Забавният супергерой ще се завърне през юни 2018 година, с цел да се изправи против нова порция злодеи, само че към момента доста елементи по отношение на сюжета на втората част няма. Името " Дедпул 2 " също още не е доказано.

Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд
(Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald)




Еди Редмейн и Джони Деп ще си партнират в идващия епизод на " Фантастични животни и къде да ги намерим ", с цел да ни върнат още веднъж в магичния свят на Дж.К. Роулинг. Нют Скамандър ще срещне Дъмбълдор и дружно ще се изправят против злия Гринделвалд, който неведнъж бе споменаван в поредицата " Хари Потър ". Очаква се филмът да излезе в седмиците преди Коледа следващата година.

Мисията невъзможна 6 (Mission: Impossible 6)



И в шестия епизод на паметната сага Итън Хънт още веднъж ще бъде изигран Том Круз. Все още има прекомерно малко елементи по отношение на сюжета на кино лентата, само че упованията на критиците са огромни - поради триумфите на последните два епизода. Филмът ще се появи в кината през лятото на 2018 година, най-вероятно в края на месец юли.

Венъм (Venom)



След години очакване, почитателите на Спайдърмен най-сетне получават Венъм на огромния екран. Том Харди ще играе черното чудовище-двойник на Човека паяк в продукцията на Sony, в която Marvel няма да имат присъединяване. Филмът ще се появи през октомври 2018 година

Solo: A Star Wars Story

Един от най-очакваните блокбъстъри на 2018 година без подозрение ще бъде идната продукция от сагата " Междузвездни войни ", която ще излезе на огромния екран през месец май. Филмът ще ни върне в ранните дни на Хан Соло и другарството му с Чубака, а в основната роля ще влезе артистът Алден Еренрайх. Режисьорът Рон Хауърд показа в Twitter още през октомври, че фотосите по новия филм са завършили, само че към момента няма формален филмов откъс.

Hey #Twitterville we just wrapped production so here's a special message #StarWars pic.twitter.com/8QJqN5BGxr
— Ron Howard (@RealRonHoward) October 17, 2017
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР